Aktuelt

Tango- og Fish & Cow-sjefen ga seg på dagen

- Dette har vært en fantastisk reise, og jeg ønsker begge stedene lykke til videre.

Publisert:
  • AV: Ina Gundersen

Aslak Dalehaug gir seg på dagen etter 11 år som sjef på Tango bar & kjøkken.

"Hei alle. Det er med et tungt hjerte og litt lettelse og fortelle dere, at i dag var min siste dag som leder og medeier på Tango og Fish & Cow.

Jeg vil takke alle mine venner, kolleger, kunder, leverandører og andre samarbeidspartnere for 11 fantastiske år som driver av Tango og senere også Fish & Cow. Dette har vært en fantastisk reise, og jeg ønsker begge stedene lykke til videre."

Dette er meldingen Dalehaug la ut på Facebook fredag kveld.

Startet sammen med Skjelde

Dalehaug startet Tango bar & kjøkken sammen med Kjartan Skjelde i 2004. Han understreker at det ikke foreligger dramatikk bak beslutningen:

\- Det er ikke verre enn at jeg legger inn årene og tar en pause. Det er ingen splid. Jeg er 45 år og ønsker å gå nye veier. Jeg har jobbet med en fantastisk gjeng gjennom alle år. Jeg er glad i alle kollegene mine, men det går litt fort i svingene når topplederen gir seg, sier han.

**LES OGSÅ:

LES MER:

Masterchef-Skjelde tar Michelin med en klype salt

Røde tall i regnskapet

Dalehaug går nemlig på dagen. Han benekter også at det er økonomiske årsaker til at han gir seg. Dalehaug har eid 24 prosent av aksjene i de to restaurantene.

Siste tilgjengelige regnskapstall (2013) viser et negativt resultat på 4,5 millioner kroner for Fish & Cow, mens Tango endte med 1,6 millioner pluss i resultat før skatt.

\- Regnskapet for 2014 er ikke levert inn ennå, men tallene er bedre enn 2013. Tango får et plussresultat på 2,5 miillioner kroner, mens Fish & Cow endte med minus 700.000 kroner. Det siste er et betydelig bedre resultat enn året før, sier Dalehaug.

**LES OGSÅ:

LES MER:

Hos Egget er stilen casual, men maten Formel 1

Publisert:
  1. Stavanger
  2. Restaurant

Vil starte nytt pizzaeventyr: – Vi ser for oss 100 til 150 utsalgssteder over hele landet

Tango- og Fish & Cow-sjef Tommy Raanti blir daglig leder i det nye selskapet Pizzaco. Med på eiersiden er forretningsmannen Torleiv Middelthon, Sola-ordfører Tom Henning Slethei og gourmetkokk Kjartan Skjelde.

Oppdatert:
  • Håvard Tanche-Larsen Knutsen

Relaterte artikler

  1. AKTUELT
    Masterchef-Skjelde tar Michelin med en klype salt
    7 ÅR SIDEN
  2. AKTUELT
    Tango skal åpne neste uke: - Foreløpig er det bare en gigantisk byggeplass
    4 ÅR SIDEN
  3. AKTUELT
    Her lager kjendiskokken mat av plast, og får skryt av «Gutta på tur»
    5 ÅR SIDEN
  4. AKTUELT
    Tøft debut-år for Mathallen i Stavanger
    6 ÅR SIDEN
  5. AKTUELT
    Disse lokale heltene skal lage sykt god mat for Norge i kokke-OL: – Vi går for gull!
    6 ÅR SIDEN
  6. AKTUELT
    Gådjå flytter inn i nabolokalet: – Vi nølte aldri da vi fikk tilbudet
    4 ÅR SIDEN