Aktuelt

Tango skal åpne neste uke: - Foreløpig er det bare en gigantisk byggeplass

Alt skal likevel være på stell til den planlagte gjenåpningen av Fish & Cow og Tango neste tirsdag.

Publisert:
  • Janne Håland
Daglig leder Tommy Oppedal Raanti foran det som skal bli to restauranter under samme tak.

Byas skrev i oktober om at Tango flytter inn i lokalene til Fish & Cow, og samtidig fornyer konseptet sitt.

De to restaurantene har samme eiere, og da leiekontrakten på Strandkaien utløp, ble det derfor bestemt at Tango også skulle inn i lokalene på Torget.

Da de 5. januar leverte nøklene fra seg til Strandkaien-lokalet, var det mest med lettelse.

– Vi hadde jobbet døgnet rundt i tre dager med å få alt ut derfra. Men det er jo alltid vemodig å avslutte et kapittel. Det har vært veldig kjekt. Men nå skal et nytt kapittel skrives. Det blir utrolig spennende, sier restaurantenes daglige leder, Tommy Oppedal Raanti.

Følg Byas.no på Facebook!

  • Få tilgang til gode rabatter og fordeler - helt gratis. Bli med i Byas Kompis!
I disse lokalene, på Torget i Stavanger, flytter også Tango inn.

Kosmetiske ting gjenstår

2. januar startet ombyggingsprosessen hos Fish & Cow. Tirsdag formiddag, en uke før planlagt åpning, holder håndverkerne fortsatt på for fullt, og det står sager og materialer overalt.

– Foreløpig er det bare en gigantisk byggeplass, men vi kommer i mål. Nå er det bare kosmetiske ting som gjenstår, ikke store byggtekniske ting. Hadde vi tatt vekk alt rotet, hadde det sett nokså greit ut, sier Raanti.

De største byggtekniske tingene er gjort, nå gjenstår finpussen.

To separate restauranter

Noe av det som gjenstår, er glassplater mellom de to restaurantene. De skal fra nå dele inngang, bar, kjøkken, vinrom, hovmester og toaletter.

– Men det blir to separate restauranter, med to ulike uttrykk, og to ulike kjøkkenteam. Det blir dessuten gardiner foran glassdørene, slik at man ikke skal kunne se mellom restaurantene, understreker Raanti.

Fish & Cow skal ha samme interiørstil som før, mens Tango skal få tepper på gulvet, mørkere vegger og 30 sitteplasser istedenfor de rundt 60 de hadde før.

– Det blir veldig koselig. Fordelen med færre sitteplasser er at vi har muligheten til å sørge for at hver tallerken blir mer gjennomført og enda litt bedre, tror Raanti.

Slik så det ut inne i lokalene før ombyggingen startet.

– Mye å hente på sammenslåing

Tango og Fish & Cow hadde i 2016 til sammen driftsinntekter på drøyt 24 millioner kroner, og et driftsresultat på omtrent - 2,5 millioner kroner, ifølge proff.no.

Raanti innrømmer at det har vært en utfordring å få Tango inn i en allerede eksisterende restaurant, som beholder antall sitteplasser.

– Det er klart det er en fordel økonomisk, og som daglig leder for begge er det også mye lettere å ha alt samlet på en plass. Det er mye å hente på å slå seg sammen, som ett felles vinlager istedenfor to. Dessuten kan vi nå realisere konseptet vi har hatt i tankene en stund, sier Raanti.

Fredag skal kokkene være ferdige med å sette opp det de trenger på kjøkkenet, og vinrommene skal være fylt opp. Raanti er ikke i tvil:

– Vi rekker det!

LES OGSÅ:

Hvor mye bør vi tipse når vi spiser i Sandnes og Stavanger?

Slik bør du oppføre deg på restaurant i Stavanger

Publisert:
  1. Restaurant
  2. Stavanger
  3. Tango
  4. Utelivsbransjen
  5. Matbransjen

Vil starte nytt pizzaeventyr: – Vi ser for oss 100 til 150 utsalgssteder over hele landet

Tango- og Fish & Cow-sjef Tommy Raanti blir daglig leder i det nye selskapet Pizzaco. Med på eiersiden er forretningsmannen Torleiv Middelthon, Sola-ordfører Tom Henning Slethei og gourmetkokk Kjartan Skjelde.

Oppdatert:

Relaterte artikler

  1. KULTUR
    2019 oppsummert: I desember ville mange vite hvordan denne gjengen ser ut i dag
    3 ÅR SIDEN
  2. AKTUELT
    Få oversikten: Disse nye restaurantene kommer til Stavanger
    4 ÅR SIDEN
  3. AKTUELT
    Disse spisestedene kommer til Stavanger i 2020
    3 ÅR SIDEN
  4. AKTUELT
    Dette er de beste restaurantene i Stavanger-regionen
    5 ÅR SIDEN
  5. AKTUELT
    – Det blir armer og bein fram til åpningen
    4 ÅR SIDEN
  6. AKTUELT
    Planen var å åpne i 2020. Hva tenker de nå?
    2 ÅR SIDEN