Aktuelt

Her åpner ny nattklubb

Banken Nattklubb blir det nyeste tilskuddet til utelivet i Sandnes.

Oppdatert:
  • Ulrikke Valvik Mitchell
NY NATTKLUBB: I andre etasje av «Banken Pub» åpner snart «Banken Nattklubb».
LES MER:

I vår pusset Megleren i Sandnes opp for 4,5 millioner kroner , og nå er det Banken sin tur. Sistnevnte har satt av mellom 600.000 og en million kroner til oppgraderingen.

Banken er nok ikke et ukjent navn for nattedyr i Sandnes. Banken Pub har slukket tørsten til mange gauker i mange år allerede, men nå skal altså andreetasjen av puben gjøres om til en nattklubb.

Den er det Tommy Skjæveland i Skjæveland Eiendom som skal få opp på beina. Skjæveland er innehaver av Banken Pub, og mener at det er for gale at folk må dra hjem klokka to på natta.

Han mener også at Sandnes trenger flere nattklubber.

  • Følg Byas.no på Facebook

– Vi gjør dette fordi skjenkepolitikken er som den er - enten må du søke om pub-bevilling eller så må du søke om nattklubb-bevilling. Mange av kundene våre syns det er dumt å måtte dra hjem klokken to. Vi ser derfor mulighetene ved å ha en nattklubb i tillegg til pub, sier Skjæveland til Byas.no.

Følg Byas.no på Facebook!

Åpning i september/oktober

Oppussingen er allerede i full gang, og det blir ikke lenge til åpning. I slutten av september eller i begynnelsen av oktober er målet.

Skjæveland kjøpte Banken-bygget i 2012, og totalrenoverte begge etasjene i 2013. Dermed er det kun litt lys- og lydanlegg samt dansegulv som mangler. Lokalet rommer cirka 60 personer.

– Hvem blir nattklubben for?

– Først og fremst gjør vi dette for å gi stamkundene våre et bedre tilbud - sånn at de når puben stenger kan gå opp til nattklubben. Men det blir en eksklusiv nattklubb for voksne generelt. De som er 25+, tenker jeg.

Mer fra Byas.no:

LES MER:

* Highasakite til Stavanger

LES MER:

* Slik blir Storhaugfestivalen

LES MER:

* Nå nærmer det seg slutten for denne Stavanger-restauranten

Publisert:
Oppdatert:
  1. Sandnes

Nå åpner Helga’s Bier Bar i Sandnes

Fredag klokken 22 går det offisielle startskuddet av for den nye afterski-nattklubben i Sandnes.

Oppdatert: