Nå kan du bestille online take-away fra restauranter i Kristiansand

«Nibbler» håper å få med seg alle de beste spisestedene i Kristiansand til restaurantguiden sin.

Christian Zachariasen og Kjetil Tversland er to av de som står bak nettsiden Nibbler.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over syv år gammel

– Det var egentlig et konsept vi selv savnet i markedet, og da ble det naturlig å prøve seg, sier Kjetil Tversland som står bak nettsiden «Nibbler» sammen med Christian Zachariasen og Tomas Skøie.

[sc name=»Relatert klikksak» ]

En side for å bestille mat fra flere spisesteder

Nibbler.no (Ja, navnet er hentet fra Futurama-karakteren Nibbler) kan du gå inn og velge den restauranten du vil, se bilder av menyen og bestille det du vil ha. Du betaler på nett, og får deretter en tekstmelding om når du kan hente maten.

Slik ser det ut hvis du ønsker å bestille mat fra Food Asylum på Nibbler. Slik ser det ut hvis du ønsker å bestille mat fra Food Asylum på Nibbler.

Spisesteder som er med:

- Food Asylum

- Le Monde Tapas

- will.i.juice

- Amigos

- Kathmandu Thali Restaurant

- Tilstede Mat og Mer

- Tollboden Burger Bordello

- Saigon Nam Nam

Kommer snart:

- Lotus

- Le Monde Restaurant

- Indian Ocean Tandoori

- Harvey’s

- Village

Sulten har forøvrig anmeldt mange av disse stedene!

Siden har vært oppe og gått i tre måneder, og bakmennene lover at det vil skje mye nytt de neste månedene.

– Vi jobber blant annet med å åpne for booking på siden, altså at du kan velge mellom å hente maten, eller å spise den som vanlig i restauranten, sier Tversland.

Håper å kunne starte med utkjøring

– Blir det noe Foodora-lignende greier etter hvert, slik at du kan få maten på døra?

– Vi ser absolutt på muligheten for utkjøring. Vi ønsker at folk skal kunne ha valgmuligheten mellom å hente selv og få det på døra. Når det kommer, er vel heller usikkert, sier Tversland.

– Kommer dere til å ta over alle restaurantene i byen eller?

– Ja! Hehe, neida, men vi ønsker selvfølgelig å få med flest mulig. Samtidig er det viktig at det er gode aktører med et godt rykte som blir med, sier Zachariasen og Tversland.

Publisert: