Joe & The Juice legger ned på Sørlandet

14. april stengte var det slutt for juskjeden på Sørlandet. Men Joe & The Juice har foreløpig ingen lignende planer for Rogaland.

Oppdatert:
Joe & The Juice har trukket seg ut av Sørlandet. Men de blir værende i Rogaland, ifølge market manager i juskjeden.

Vår søster-site krsby.no kunne for litt siden melde at Joe & The Juice legger ned driften av alle sine kafeer på Sørlandet.

For et par dager siden stengte kaféen på kjøpesenteret Sandens. Det var den siste kaféen kjeden hadde igjen i landsdelen.

– Joe & The Juice satser mange forskjellige steder i verden, og de som ikke klarer seg økonomisk og ikke får til å vokse, må dessverre legges ned, sa daglig leder på Joe & The Juice på Sandens, Ole Morten Eidsnes til KRSby.

Market manager i juskjeden hadde følgende kommentar til saken:

– Butikkene som har stengt er på bakgrunn av at perioden i leiekontrakten har nådd slutten. Vi vil fortsette å følge vår forretningsstrategi og fokusere på Oslo og Bergen som hovedmarked, med særlig fokus på urbane områder.

Joe & The Juice i Hospitalsgata i Stavanger. – Vi er fornøyde med driften vår i Stavanger, sier market manager i juskjeden.

Ifølge kjedens egen nettside har Joe & The Juice totalt 288 kafeer rundt om i verden.

Her i distriktet finnes Joe & The Juice igjen i Hospitalsgata i Stavanger sentrum og på kjøpesenteret Kvadrat. Nord i fylket har de kafé på Oasen Storsenter.

Byas har tatt kontakt med kjeden for å høre hva planene er for vår region.

– Vi er fornøyde med driften vår i Stavanger, og vi opplever at vårt konsept og brand fungerer bra i denne regionen. Vi vil fortsette å følge vår forretningsplan med hovedfokus på Bergen og Oslo, uttaler Lohse i en e-post.

MER FRA BYAS:

LES MER:

Tomme lokaler i Stavanger sentrum: – Det er ting på gang

LES MER:

Haust åpner på Magasin Blaa

LES MER:

Kafé Go Nok har åpnet i Gamle Stavanger

Publisert:
Oppdatert:

Snart legger kjeden ned den siste juskafeen på Sørlandet

I februar stengte Joe & The Juice dørene på Sørlandssenteret. 14. april stenger også filialen på Sandens. Med andre ord er det over og ut for juskjeden i sør.

Oppdatert: