Martin (22) om den spesielle helgeturen: – Det kan ikke beskrives med ord

Lørdag morgen reiste Martin Langeland-Knudsen (22) fra Stavanger for å se Liverpool spille Champions League-finale. Lørdagens drømmekveld ble en nedtur, men Liverpool-supporteren angrer ikke et sekund på oppholdet.

Oppdatert:
Martin Langeland-Knudsen til venstre og Espen Mathisen Larsen så finalen i Kiev . Det endte med 3–1 tap mot Real Madrid.

Martin Langeland-Knudsen (22) var en av 78 personer som chartret et eget fly for å se Liverpool spille Champions League-finalen mot Real Madrid i Kiev.

Det endte som kjent med en 3–1 seier til den spanske giganten. Langeland angrer likevel ikke ett sekund på turen.

– Det kan ikke beskrives med ord. Det kokte i Kiev, og stemningen føltes som å være på Anfield med synging og rødkledde overalt.

Følg Byas.no på Facebook!

24 timer i Kiev

Det ble ingen hotellovernattinger i Kiev. På enkelte lavprishotell lå prisen på 33.000 kroner. For én natt!

Noen hotell hadde til og med 100 ganger dyrere pris enn normalen. Derfor ble løsningen hjemreise grytidlig søndags morgen. Finalen skulle han ha med seg.

– Jeg har reist på en god del Liverpool-turer før. Å få oppleve en Champions League-finale, er det største for meg, og det var grunnen til jeg reiste.

– Men det endte jo med tap...

– Ja, og det er ikke bare bare. Det kostet, men for meg er det verdt det - null tvil om det, og det er mange år til neste gang.

– Reiser du igjen hvis Liverpool kommer til en ny Champions League-finale?

– Ja, uten å tenke meg om, men jeg har vanskelig for å tro at det skjer med det første.

Hvor ble halvliteren av, egentlig?Du vet du begynner å bli voksen når du slutter å kjøpe disse tingene

Tilbake til hverdagen igjen

Slik så det ut på den fullstappede Olympiastadion i Kiev.

Mandag var det tilbake på jobb igjen. Langeland-Knudsen innrømmer at det er en kontrast å reise fra Kiev og en stadion med 63.000 tilskuere, og rett hjem igjen.

– Nå blir jeg kastet tilbake i hverdagen igjen. Det hadde vært gøyere å gå på jobb med Champions League-troféet, men jeg tar med meg opplevelsen. Det er uansett bra at det ikke var et engelsk lag. Jeg har opplevd en del sure tap mot dem, og da får jeg høre det.

Godt oppdratt

Langeland-Knudsen forteller at han alltid er pessimistisk før storoppgjør som nevnte finale var. Han ante likevel et håp når Liverpool trykket til i begynnelsen av første omgang. Det verste var måten de tapte på, sier han, og referer til skaden på Mohamed Salah og keepertabbene til Loris Karius.

– Jeg satt og hylgrein da spillerne kom til oss. Men når du for summet deg, så går det bedre, og jeg tar det lettere i dag enn på lørdag. Det er uansett lettere å tape mot en gjeng med Dubai-fans og ni år gamle Ronaldo-tilhengere, enn engelske lag, sier 22-åringen.

– Men hvordan endte du opp med å heie på Liverpool?

– Jeg er godt oppdratt av min kjære pappa.

MER FRA BYAS:

Mennene dominerer på festivalscenene: – Det er bare tristFor sju år siden gikk bedriften med millionunderskudd: Nå trenger de større lokaler15-timers kurs hjelper studenter seks år senere
Publisert:
Oppdatert:

Over 60 artister til Stavanger

HELGÅ: Stavanger by vil flyte av artister. I tillegg varsles det også storinnrykk fra hovedstaden og et utypisk sted å se Champions League-finalen i helgen.

Publisert: