Årets første Palmesus-slipp er klart!

– Et fyrverkeri av en superstjerne.

Publisert:
Zara Larsson kommer til Bystranda! Foto: Pressefoto

Zara Larsson er årets første artistslipp for Palmesus. Svensken ble i går kåret til årets artist i Sverige, og har over 19 millioner månedlige lyttere på Spotify.

– En av de mest etterspurte

– Vi er utrolig stolte av å kunne annonsere Zara Larsson som vår første artist på programmet for 2017. Dette er helt klart en av de mest etterspurte artistene i vår ni-årige historie, og det er ikke akkurat rart med det vanvittige året hun har hatt i 2016, sier Leif Fosselie, festivalsjef i Palmesus i en pressemelding.

Larssons karriere startet med at hun vant sangkonkurransen Talang i 2008, da hun bare var 10 år gammel. I 2016 ga hun ut hitene «Lush Life», «Ain’t My Fault» og «Never Forget You». Tidligere har hun vunnet priser under svenske Grammis, Kids Choice Awards, MTV Europe Music Awards, P3 Guld og Rockbjörnen.

Over en milliard streams

– Zara er et fyrverkeri av en superstjerne og 2017 blir nok hennes største år hittil med nytt album og kommende verdensturné. Og med tanke på at hun har rundet milliarden i antall streams, er det vel liten tvil om at dette kommer til å bli en uforglemmelig opplevelse på Palmesus i sommer med enda flere nye hits og stemning på kokepunktet, sier Fosselie i pressemeldingen.

Zara Larsson er 19 år, og har allerede flere internasjonale hits. Foto: Pressefoto
LES MER:

Palmesus: – Kan være at det kommer flere billetter i salg

Hennes nye album «So Good» har ikke kommet ut enda, men er planlagt lansert i midten av mars. Fem singler har blitt sluppet i forkant, og flere av dem har toppet hitlistene i Europa. Fra før av er det kjent at hun også skal opptre på Bergenfest og Ålesund Live.

Palmesus er som kjent

, men det

LES MER:

kan være at det blir lagt ut flere billetter.

Publisert:

Svensk superstjerne til Utopia-festivalen

Zara Larsson kommer til Utopia-festivalen i august.

Oppdatert:
  • Leif Tore Lindø