Slik takker Hall Toll for seg: Over 20 DJs og ett tonn(!) konfetti

Hall Toll har ikke tenkt til å spare på kruttet når nattklubben har sin siste åpningsdag lørdag.

Publisert:
Hall Toll ble solgt på nyåret og har siste åpningsdag lørdag denne uka. Nå skal 15 år i Stavanger avsluttes med et smell.

– Det hele blir selvsagt en syk fest, sier bookingansvarlig og DJ på Hall Toll, Tom Boye.

Men han innrømmer at festen også er vemodig. Utestedet på Skansekaien har vært åpent for publikum i 15 år, men når klokka passerer 03.00 natt til søndag, er det slutt.

Hall Toll er historie.

– Selvsagt er det trist, men dette er noe vi har vært klar over en stund. Nå skal vi avslutte på topp, sier Boye.

LES OGSÅ: Hall Toll har blitt solgt: Ny utelivskjede tar over lokalene

Rekordmange gjester

«På topp» betyr showdansere og over ett tonn konfetti. På scenen vil det i løpet av kvelden stå over 20 DJs som har spilt på Hall Toll i løpet av utestedets levetid, får Byas opplyst.

I skrivende stund har 456 gjester meldt sin ankomst på Facebook. Rundt 1500 andre er interessert i avslutningsfesten til nattklubben som har vært stor og viktig aktør i Stavangers uteliv.

Ikke en gang tidligere 17. mai-fester, romjulsfester og nyttårsfeiringer kan måle seg med like mange bekrefta og interesserte deltakere.

– Det er helt fantastisk at så mange ønsker å være med på festen. Det viser hva Hall Toll har betydd for folk, sier Boye.

DJ og bookingansvarlig ved Hall Toll, Tom Boye, ser fram til lørdagens avslutningsfest, men sier samtidig at det er vemodig å stenge dørene.

Fulle hus

En annen som også er overveldet over responsen, er daglig leder Lavrans Gjønnes. Etter at nyheten om nedleggelsen ble kjent, forteller han om en voldsom økning av reservasjoner.

– Vi har hatt gjester i loungen, i baren, på stolene ved kjøkkenet. Sittegrupper og rom har vært fylt til randen, sier han.

– Men skulle du ikke ønske at du kunne fortsette et par uker til?

– Ja, jo, sånn sett... Men en gang tar det slutt. Nå er vi bare kjempeglade for at vi kan gå ut med fulle hus, sier Gjønnes.

– Og du kommer på lørdag?

– Ja, så klart, det gleder jeg meg til. Så skal vi ha en avslutningsfest for de ansatte på søndagen. Og så.. så er det over.

MER FRA BYAS:

LES MER:

Derfor har bussene forskjellige farger i displayet

LES MER:

Lurer du på hvor mange «voksenpoeng» du har? Her får du svaret

LES MER:

Kathrine levde livet på høygir. Da hun var 28 år sa det stopp.

LES MER:

Her kan du snart spise så mye du vil og betale det du måtte ønske

Publisert:

Salget av Hall Toll: – Vi går ned med flagget til topps

Det har vært svært tøffe år økonomisk for Hall Toll. 2018 ble derimot en opptur, men så kom nyheten om salget. Det synes de ansatte er fryktelig trist.

Oppdatert: