Denne amerikanske pizzagiganten kommer til Sandnes

Domino’s tar over lokalene til Dolly Dimple’s på Lura.

Publisert:
Amerikanske Domino’s kommer til Lura.

I mars ble det kjent at Pizza Pizza Norway, som er den nordiske partneren til det britiske selskapet bak den amerikanske pizzagiganten Domino’s (puh!), kjøper opp pizzakjeden Dolly Dimple’s.

Norgesgruppen solgte Dolly til Domino’s for 41 millioner kroner.

Dette etter at Nærings- og fiskeridepartementet i januar sa et endelig nei til den planlagte sammenslåingen mellom de to pizzakjedene Peppes Pizza og Dolly Dimple’s.

Følg Byas.no på Facebook!

Vil bli nummer én

Domino’s har mer enn 13.000 utsalgssteder i 85 land. I mars hadde de 12 restauranter i Norge, med planer om å nå 50 mot utgangen av 2017.

– Vi har et langsiktig mål om å bli nummer én i Norge, og med dette oppkjøpet får vi en fremskrivning av vekstplanen, sa Domino's Pizza Norway-sjef Kenneth Lorentzen til E24 da oppkjøpet ble kjent.

Nå skal Domino’s åpne restaurant i Sandnes.

– Vi har ikke gått ut med noen dato ennå, men vi kommer. Vi er på vei, sier HR- og operational manager i Domino's Norge, Nataly Løkkeberg, til Sandnesposten.

Til Stavanger på sikt

Det er tre år siden Domino’s åpnet sin første filial i Norge. 2015-regnskapet viste at selskapet fikk et underskudd på nærmere 19 millioner kroner, og at egenkapitalen var tapt.

Det skrev Nettavisen i en artikkel fra i fjor.

Det har ikke stoppet dem fra å fortsette satsingen i Norge. På sikt er det meningen at alle Dolly-restaurantene i Norge skal gjøres om til Domino's, og håpet er at denne «re-brandingen» skal snu den dårlige trenden. Det skriver Dagbladet.

Her i distriktet er det etter planen Dolly-restaurantene på Lura og Bryne som er først ut, og det skjer ting allerede til høsten.

Lura er ifølge Løkkeberg et naturlig sted å starte ettersom bakeriet de bruker ligger på Forus, men hun forsikrer til Sandnesposten at de på sikt skal åpne Domino’s-restauranter også i Stavanger og Sandnes sentrum.

Mer fra Byas.no:

LES MER:

Åpner dørene til Stavanger Fetevare: – Vi supplerer det mangfoldet som allerede finnes her

LES MER:

I denne baren er det (nesten) én tappekran per kunde

Publisert:

Domino's-selskap vil forlate Norge

Selskapet bak Domino's Pizza ønsker å trekke seg ut av landet. Nå er håpet at noen tar over driften av restaurantene.

Oppdatert: