Usikker på hva du kan gjøre på Valentines? Her er syv tips!

Blakk og stressa for morgendagen? Frykt ikke! Vi har et par romantiske tips som ikke svir av studentlommeboka 😉

Publisert:
Vi har samlet syv romantiske forslag på budsjett du kan gjøre på kjærlighetens dag! Foto: NTB Scanpix

Du er kanskje en blakk student som brukte opp siste rest på byen i helga? Og kanskje du er usikker på hva du kan gjøre for kjæresten, med de få lappene du har igjen før neste stipend?

Vi har samlet et par romantiske forslag du kan gjøre på kjærlighetens dag, som passer til studentbudsjettet.

#1. Roadtrip til en annen by

Pakk termosen, lag en Spotify-spilleliste og dra på roadtrip sammen. Foto: NTB Scanpix

Lag en egen spilleliste på Spotify, og ta bilen eller bussen til en annen sørlandsby. En hyggelig måte å skape nye minner på, samtidig som man får utforske et nytt sted sammen.

- Tips: Pakk med gode klær, matpakke, pledd og nytraktet kaffe i en termokopp. Og finn et lokalt turområde dere kan skape nye turminner sammen!

#2. Prøv ut en ny aktivitet

Sporty kan også være romantisk! Foto: NTB Scanpix

Det er flere sportsgrener i denne byen som tilbyr gratis prøvetimer. Hvorfor ikke utnytte dette på selve Valentines? Kanskje aktiviteten ender opp som en hobby dere gjør sammen.

- Tips: Prøv for eksempel tennis, håndball, crossfit eller kampsport. Kristiansand bugner i sportsaktiviteter om man tar et enkelt Google-søk.

LES MER:

Fem om valentines: – Det blir fort store forventninger

#3. Spillkveld

Mariokart med kjæresten trenger ikke være uromantisk. Foto: NTB Scanpix

Test hverandre ut med ulike brettspill eller konkurrer mot hverandre i videospill. Kanskje taperen kan kjøpe en flaske vin når stipendet kommer?

- Tips: Om dere har nylig blitt kjent, men vil gjøre noe gøyalt og kreativt, kan man spille «omvendt klespoker» – for hver gang du taper, ta på deg et klesplagg helt til du ikke klarer å gå. Eller dere kan spille vanlig klespoker, your move 😉

#4. Hjemmelaget pizza og serie-maraton

Det er lite som slår favoritt-serien med kjæresten, etterfulgt av hjemmelaget pizza. Foto: NTB Scanpix

En god, gammeldags hjemmelaget pizza slår sjeldent feil. Ha en pizzakveld med ulike matvarer dere kan velge mellom, eller lag hverandres pizza!

Det trenger ikke bli dyrt med grønnsaker og kjøtt om du kjøper First Price-produkter eller handler grønnsaker på utenlandske kolonialbutikker. Bytt ut pizzadeigen ut med pita eller tortilla, for å få en billigere og tynnere variant av en pizzabunn. Perfekt mat til serie-maraton!

- Tips: Binge-watch en hel serie sammen eller ha film-maraton, med for eksempel Ringenes Herre eller Harry Potter.

#5. Piknik i stua

Piknik innendørs kan være hyggelig med god mat og stearinlys. Foto: NTB Scanpix

Været trenger ikke være et hinder for en hyggelig piknik. Legg et teppe i stua, demp lyset, tenn et par stearinlys, og server frukt og sjokolade mens dere nyter kjærlighetens dag med god samvittighet!

LES MER:

Slik feires valentinesdagen verden rundt

#6. Lek i snøen

Høres ikke snøballkrig, etterfulgt av varm sjokolade deilig ut? Foto: NTB Scanpix

Er du en som liker det vinteren har å by på? Kle dere godt og ta med akebrett! Eier du ikke et akebrett, funker det greit med en plastikkpose, faktisk.

Lag gjerne en snømann eller ha snøballkrig – etterpå er det ekstra deilig med en varm sjokolade og dele på et godt pledd.

#7. Tjener for en dag

Skal det være en massasje? Foto: NTB Scanpix

Tilby deg å gjøre alt for din kjære en hel dag, og kom med gode alternativer du kan gjøre. For eksempel ta oppvasken, lage mat, en god runde massasje 😉

- Tips: Er lommeboka så tynn at du ikke har mulighet til å handle på butikken, kan du finne gode alternativer på Supercook.com. Siden viser forslag til oppskrifter du kan lage med matvarer du har fra før!

Publisert:

Her er årets russeknuter på Sørlandet

Ikke bli sjokkert dersom du ser russ midt i ei rundkjøring, eller som har sikker sex på et utested…

Publisert: