Nå legger snart Days Like This ned butikkene sine

Varner gruppen varslet tidligere i år at kleskjeden legges ned. Nå Days Like This-butikkene i Sør-Rogaland, én etter én.

Publisert:
Days Like This-butikken i Klubbgata i Stavanger sentrum med store plakater hvor det står «Vi takker for oss» i vinduene.

Her i regionen har kjeden butikk i Stavanger sentrum, Kilden, M44, Kvadrat og Amfi Madla.

Innen året er omme vil flere av dem være borte, informerer pressekontakt i Varner gruppen.

Første legges ned i august

Den første som avvikles i Sør-Rogaland er kleskjedens butikk på kjøpesenteret M44 i Bryne, ifølge oversikt sendt Byas fra pressekontakt Julie Bragli Eckhardt i Varner Gruppen. Den vil stenge dørene 1. august.

Days Like This i Klubbgata i Stavanger sentrum legges ned 1. september.

Amfi Madla beholder sin butikk til slutten av desember.

I skrivende stund er det ikke satt dato for avvikling av Days Like This på kjøpesentrene Kvadrat og Kilden.

Omprofilering ga ikke ønsket effekt

Varner gruppen 48 Days Like This -butikker i landet, ifølge oversikt på dayslikethis.no. I januar kom pressemeldingen om at kjeden legges ned.

Årsak? For dårlige økonomiske resultater. Omprofileringen i 2017, da kjeden gikk fra å hete Vivikes til Days Like This, hadde ikke ønsket effekt.

– Det ble igangsatt en rekke tiltak for å snu den negative utviklingen, men dette har dessverre ikke gitt ønskede resultater. Det er trist at vi ikke har lykkes med snuoperasjonen for Days Like This, særlig for de ansatte som har lagt ned en stor innsats i å forsøke å snu skuta. Men tallenes tale er klar, det er ikke grunnlag for videre drift, sa CFO i Varner, Øyvind Bustnes, i pressemeldingen i januar.

Varner gruppen forsikret imidlertid om at de samler kreftene rundt de øvrige kleskjedene i «familien»: Cubus, Bik Bok, Carlings, Wow, Urban, Volt og Dressmann. I tillegg driver gruppen brand stores for merkevarene Levi’s og Nike.

Publisert:

Legger ned butikken i Kirkegata og tar over disse lokalene

Kleskjeden Carlings flytter ut av Kirkegata og inn i nye, større lokaler i Klubbgata.

Oppdatert: