Denne gjengen åpner sin andre restaurant på to år

Milano Pizzaria åpnet først en restaurant i Kvernevik, men nå har den også kommet til Storhaug.

Publisert:
Dinka Onyrimba, Zaher Shah og Justina Jonikaite står bak grytene i den nye restauranten Milano Pizzaria på Storhaug.

Når Byas går inn dørene til den nye restauranten i Haugesundsgata 7, er daglig leder Zaher Shah i full gang med opplæringen av kokkene Dinka Onyrimba og Justina Jonikaite.

Restauranten serverer pizza, pasta, salat og kebab, og nå er det kebabmaskinen som læres bort til de nyansatte kokkene.

Følg Byas.no på Facebook!

Milano Pizzaria holder til i Jakob’s Brød sine gamle lokaler i Haugesundsgata 7.

Jakob’s Brød holdt tidligere til i samme lokaler, men det er lite som minner om bakeriet nå. Shah vil ikke si hvor mye de har brukt på oppussingen, men avslører at det er over 200.000 kroner.

Grunnen til at det ble Storhaug for Milano Pizzaria, er enkel.

– Det var ikke noe lignende i området, sier Shah.

Foreløpig kan man bare bestille take away, men det jobbes nå med å gjøre klart et spiseområde innendørs.

Restauranten har vært åpen siden 5. januar, og Shah er fornøyd med responsen sålangt.

Etter hvert vil man kunne spise pizza i restauranten også.

– Du skal klare å spise opp alt. En dame kom inn her, og spurte etter doggy bag før hun hadde begynt å spise pizzaen, men da jeg kom forbi henne litt senere, hadde hun spist opp nesten alt, sier han og forsikrer om at de har doggy bag dersom du trenger det.

Shah har lang erfaring fra bransjen og har jobbet på flere pizzeriaer, men ekstra kjekt er det å ha åpnet på Storhaug.

– Nå håper vi på suksess, avslutter han.

Publisert:

Italienske Fierro har åpnet i Haugesundsgata

– Vi har åpnet den restauranten vi selv savnet, sier daglig leder Amin Abdi. Sammen med Shafiq Mera har han åpnet spisestedet Fierro.

Oppdatert: