Lyst til å varme opp for Pasha? Nå har du sjansen!

Hiphop-kometen trenger hjelp. Eller support, som det heter på artist-språket.

Oppdatert:
Pasha Nadjafi leter etter noen som kan ta en spillejobb på Tou Scene 29. september. Er det deg?

– Dette er bare koselig. Så lenge artisten eller bandet ikke heter «Hjelp Pasha», så har jeg ingenting imot dette, sier Pasha Nadjafi (24) og ler.

29. september står han på scenen på Tou Scene, men både arrangøren og 24-åringen etterlyser et band eller en artist som kan varme opp publikum i forkant.

– Det kuleste hadde vært å fått inn noen fede folk fra byen som vi ikke helt vet hvem er ennå, sier bookingansvarlig ved Tou Scene, Espen Håland til Byas.

Følg Byas.no på Facebook!

Fra erfaren til uerfaren

Likevel, Håland understreker at muligheten er åpen for alle. For dere som er et veletablert band med masse erfaring fra konsertscener landet rundt, eller deg som har lagd musikk på gutterommet og spilte i tante Karis 50-årsdag i fjor.

LES OGSÅ: Slik blir konserthøsten på Tou Scene

– Det kjekkeste er å få inn unge, nye folk som eier og liker det de holder på med, sier Håland.

Den samme velsignelsen gir Pasha, samtidig legger han til at det er første gang han lar tilfeldighetene styre hvem som får support-jobben. Det ser ikke ut til å plage ham noe særlig.

– Det beste hadde vært om noen gjorde en bedre jobb enn meg, men det skjer ikke, sier han.

Mer musikk på gang

24-åringen fra Rykkinn i Bærum begynte så smått å dukke opp på musikkradaren i 2014, men snøballen begynte virkelig å rulle etter at Pasha havnet på musikkmagasinet NME sin topp 100-liste i desember 2016.

Til NRK P3 har han selv omtalt seg selv som Norges søteste rapper, hvor han beskriver musikken sin som en «god blanding av humor og hiphop-nostalgi».

Sommeren har han tilbrakt på veien, fra festival til festival. De fleste spillejobbene har han hatt her hjemme, men det er har også blitt turer til utlandet.

– Jeg trives godt i en liten, trang bil sammen med mange folk. Slik kommer det til å være noen helger framover, før jeg skal gjemme meg i en hule og lage mer kul musikk, sier Pasha til Byas.

Lyst til å varme opp for Pasha? Send en e-post til promoselskapet her.

Publisert:
Oppdatert:

Disse kjemper om spille­jobb på Mablis­festivalen

Fem artister og band kjemper om Mablisstipendet 2022. Vinneren blir kåret på fredag. Frem til da kan man stemme på sine favoritter.

Oppdatert: