– Dette er veldig viktig for oss, fordi vi vet hva det betyr å miste noen

Barberere og barer går sammen til inntekt for Movember. Med på dugnaden blir også fem DJer og to artister.

Oppdatert:
I denne baren blir det fest på lørdag! (F.v.) Anders Fevang, Jesper Rosvall, Morten Fevang, Morten Gonzales og Kjetil Fevang.

– Vi gir oss ikke før vi har nådd målet på 100.000 kroner, sier andrebarberern og daglig leder Kjetil Fevang

– Det er ikke snakk om at vi ikke klarer målet vårt på 100.000 kroner, men om hvor mye mer enn målet vi får inn, sier fjerde barberer Anders Fevang i Brødrene Fevangs Barberstue.

November er kanskje over, men Movember-aksjonen fortsetter.

Nå har Fevangbrødrene gått sammen med Broremann Bar og Cocktailfabrikken for å lage en folkefest til inntekt for Movember Foundation for andre gang.

– DJer som vanligvis tar best betalt på lørdager, stiller opp gratis. Alt av tips vi får inn, går rett i Movember-kassen, samme med ti prosent av overskuddet, forteller innehaver og daglig leder på Broremann Bar, Jesper Rosvall.

Følg Byas.no på Facebook!

– Kan fjerne og dandere barter

I fjor var det en slik fest som gjorde at barberbrødrene klarte målet, forteller Kjetil Fevang.

Årets arrangement går av stabelen lørdag 2. desember klokken 20.00.

I år er også Cocktailfabrikken med på laget, og gjengen lover et enda større arrangement enn i fjor.

Arrangementet er døpt Movember Shavedown, og Brødrene Fevang tar med seg barberutstyret ned for å hjelpe folk med bartene sine.

– Vi kan både fjerne dem og dandere dem, sier Kjetil Fevang.

Har du fått med deg at Byas kårer #ByasBarten17? Det er fortsatt tid til å melde seg på! Send inn ditt bartebilde på Instagram som direktemelding eller bruk emneknaggen #ByasBarten17!

Festen starter hos Jesper Rosvall på Broremann Bar, hvor de holder koken frem til klokken 23.00. Klokken 23.00 starter opplegget på Cocktailfabrikken, og gjengen håper på en god fest.

Blant annet har de fått med seg fem DJer og to artister, og Morten Gonzales, innehaver og daglig leder i Cocktailfabrikken, ramser opp:

– Vi har fått med oss Doc Lello, Myxe, Koh, David Caspedes, Adil Lakrimi, DJ Prince, Magnus Bokn og Jeramaya fra The Voice.

LES OGSÅ:

LES MER:

Magnus (22) har vært med på Idol tre ganger. Nå satser han alt på The Voice

LES MER:

Far og sønn varmer opp for David Guetta: – Det er ingen tvil om at musikk ligger i blodet

– Vet hva det betyr å miste noen

Movember-aksjonen setter fokus på menns helse, og spesielt på testikkelkreft, prostatakreft og menns psykiske helse.

– Dette er veldig viktig for oss, fordi vi vet hva det betyr å miste noen - vi mistet storebroren vår, Thomas Fevang, i 2013. Han var ikke flink nok til å snakke om de mest utfordrende tingene på slutten, forteller Kjetil Fevang.

Det er sjette året på rad barberbrødreme samler inn penger til Movember-aksjonen, og i fjor samlet de inn mest av alle bedrifter i Norge. Det har de tenkt til å opprettholde også i år!

For barberbrødrene er det viktig å ha med det lokale næringslivet på laget. Også for Broremann Bar og Cocktailfabrikken er det viktig å stille opp.

(F.v.) Anders Fevang, Morten Gonzales, Zsolt Tökes, Ruben Tenkely, Jesper Rosvall, Kjetil Fevang og Morten Fevang er gode venner og liker å samarbeide.

– Dette blir rått

Festen blir en stor dugnad - Fevangbrødrene stiller gratis, DJene stiller gratis, Proff Event låner ut gratis utstyr, og Din Fotograf stiller med en fotograf - også gratis.

De tre aktørene oppfordrer alle til å komme, damer som menn.

– Man må ikke donere heller. Om noen vil gi en krone eller 6000 kroner er ikke så viktig, alle munner drar, sier andrebarberen.

At de gleder seg, er det ingen tvil om.

– Det blir helt rått, sier tredjebarberer Morten Fevang.

Publisert:
Oppdatert:

Fevang-brødrene skal kåre #Byasbarten17: Send inn dine bartebilder!

Ekstremt hårete, eller kun noen få fjon på overleppa? Alle barter er velkomne!

Publisert: