Frida blir Victoria’s Secret engel – for andre gang

I natt bekreftet kristiansandsmodellen nyheten på Instagram.

Oppdatert:
 Frida Aasen (23) fra Lund gikk Victorias's Secret Fashion Show for første gang i fjor, sammen med modeller som Adriana Lima og Alessandra Ambrosio. Hun ble med det Norges første modell som har deltatt på showet.

I en post på Instagram skriver Frida Aasen:

«I got the best surprise today at work – I’ll be walking in the Victoria’s Secret Fashion Show for the second time! I couldn’t be happier! Thank you for having me once again»

LES MER:

Mandag debuterte Frida Aasen fra Lund for Victoria’s Secret

Victoria’s Secret Fashion Show er et årlig moteshow, hvor mange av verdens største modeller deltar. Showet regnes som et av verdens mest prestisjefylte.

– Vi er helt i hundre! Jeg gleder meg til å se henne. Frida er mer nøktern enn jeg er, men hun var nervøs og spent før resultatet ble offentliggjort, kommenterer Fridas agent Donna Ioanna til KRSby.

23-åringen fra Lund gikk Victorias ’s Secret Fashion Show for første gang i fjor, sammen med modeller som Adriana Lima og Alessandra Ambrosio. Hun ble med det Norges første modell som har deltatt på showet.

Fast engel

Showet ble avholdt i Shanghai, Kina, som første Victoria’s Secret-show i Asia.

Throwback to this moment with @miguel 🙏🏼✨
LES MER:

Frida fra Kristiansand blir Victoria’s Secret-«engel»

Modellagenten tror Fridas debut i fjor, gjorde sjansene større for å komme gjennom nåløyet også i år.

– Hun hadde en fantastisk debut. Victoria’s Secret vil ha jenter som har erfaring innen merket. Jeg mener Frida har det som skal til for å bli en fast engel, sier Ioanna.

Supermodell

Før fjorårets show uttalte Ioanna at Victoria’s Secret Fashion Show ville kunne endre Fridas karriere.

Et år etter forteller hun at modellen har gjort flere editorials og show, i tillegg til at «raten» hennes har økt samtidig som Frida har blitt mer eksponert.

– Hun har gjort flere store forsider, som Elle i flere land, French Magazine, Woman Madame Figaro, Issue og Moda. Alle disse bladene skriver navnet hennes på forsiden. Det er det som skiller en supermodell fra en vanlig modell, sier Donna Ioanna til KRSby.

Ifølge Ioanna har Frida superstjernestatus, med fotografer som roper navnet hennes etter show og under moteukene. Hverdagen hennes i New York er langt mer roligere, og består av trening, castings og tid med venner, i tillegg til jobb.

Makeup-kontrakt som mål

Det ultimate modell-målet for duoen er en stor makeup-kontrakt med for eksempel Maybelline eller L´Oréal.

– Da er det virkelig gjort. Med framgangen Frida har, vil jeg si at «The outer space is the limit». Jeg er veldig stolt av henne. Hun er ei jente med bein i nesa, samtidig som hun er smart, ydmyk, profesjonell, god og hardtarbeidende. Til sjuende og sist er det personligheten som skiller deg ut fra alle de vakre menneskene i denne bransjen, avslutter Ioanna.

LES MER:

Kristiansandsmodell: – Jeg føler meg utrolig heldig

Publisert:
Oppdatert:

Torsdag gikk Frida (23) fra Kristiansand catwalk med verdensberømte modeller

Torsdag kveld var Frida Aasen fra Lund å se under det prestisjefylte modellshowet til Victoria’s Secret for andre gang, sammen med berømte modeller som Kendall Jenner og Gigi Hadid.

Oppdatert: