Landets musikksjef gjester Stavanger i august

Christine Dancke er kanskje best kjent som radioprogramleder på P3, men nå skal hun også være DJ under Utopia-festivalen.

Publisert:
Christine Dancke som programleder for P3-Gull i 2017. Nå skal hun også være DJ under Utopia-festivalen i august.

– Hun fronter mye norsk musikk, i tillegg beveger hun seg mellom sjangere som RnB og house. Det er en del av miksen som passer programmet vårt bra, sier festivalsjef Espen Yung Svendsen.

Dancke har til og med en fortid som både rapper, sosiolog, treningsintruktør og SV-politiker. Aller mest kjent er hun gjennom musikkprogrammet «Christine» på P3, et av landets mest populære radioprogrammer.

Følg Byas.no på Instagram!

Nærmere 30 artister

Nylig lanserte festivalen en tredje scene, med dette kommer også flere navn på programmet. Dancke er den 22. artisten som er bekreftet til festivalen.

LES OGSÅ:

Flere skal det bli.

– Vi har rundt sju stykker som skal lanseres i løpet av de neste dagene og ukene, sier Svendsen.

Det betyr at opp mot 30 artister kommer til å spille på Utopia under festivalhelga 24. og 25. august.

– Ser lovende ut

Det er under en måned igjen til festivalen går av stabelen. Ifølge Svendsen klarer arrangøren å holde skjema.

– Nå er det bare forberedelser. Utopia vil i år ha et større festivalpreg, noe som innebærer flere elementer på området, sier Svendsen og nevner blant annet aktiviteter, leker, spill og konkurranser.

Totalt er det 9500 billetter som er ute for salg. Forhåpentligvis er alle borte innen noen uker. Uten at Svendsen kan gå i detalj, mener festivalsjefen at billettsalget er i rute, og vel så det.

– Det ser lovende ut, avslutter han.

Disse artistene kommer til festivalen:

Kygo, Sigrid, Jamie, Hkeem, Mads Hansen, SJUR, LVNDSCAPE (NL), Stian Nag, DJ Roseby, DJ Six, Emilie Adams, Sondre Justad, Seeb, Steve Angello (SE), Christine Dancke, Sushi x Kobe, Ferreck Dawn (NL), Maurice West (NL), DJ Ilze, DJ Matzow, Lene Angelica, Tom Boye.

Publisert:

Denne duoen kommer til Utopia

Broiler er blant de siste artistene som blir lansert før lineupen er komplett.

Publisert: