Disse norske artistene hører vi på i høst

Hvilke norske artister hører vi på i høst? KRSby folk på Daniel Kvammen-konsert!

Publisert:
Daniel Kvammen spilte på Østsia onsdag kveld. Foto: Kristian Hole

Spørsmålet er enkelt: Hvilke norske artister hører du på i høst?

– Astrid S og Moddi er bra

Maren Sofie Løvestad og Victoria Sem-Jacobsen før konserten på Østsia. Foto: Kristian Hole Maren Sofie Løvestad og Victoria Sem-Jacobsen før konserten på Østsia. Foto: Kristian Hole

Astrid S er utrolig bra. Moddi hører vi også på. Og vi liker begge Daniel Kvammen selvfølgelig, sier Maren Sofie Løvestad.

Jentene jublet da Kvammen entret scenen. De trekker fram 26-åringen som et av de mest spennende navnene nå i høst.

– Grunnen til at vi liker Daniel Kvammen er fordi han synger på norsk, og det er så ærlige tekster. Han er en av de jeg hører mest på i Norge nå, sier venninnen Victoria Sem Jacobsen.

– Unge Ferrari er rå

Anja Gimse og Lene Follestad koste seg på Daniel Kvammen-konsert. Foto: Kristian Hole Anja Gimse og Lene Follestad koste seg på Daniel Kvammen-konsert. Foto: Kristian Hole

– Det går veldig mye i P3-lister på Spotify. Av norske artister er det Highasakite og Daniel Kvammen som jeg hører mye på nå. Unge Ferrari er også rå, jeg elsker hans nye singel «Lianer«, forteller Lene Follestad, som sang for full hals da Kvammen spilte låtene på Østsia.

Venninnen Anja Gimse var enig i Follestads musikkvalg, men ville legge til noen norske favoritter.

Sondre Justad! Han er kjempeflink. I tillegg var det utrolig kult på Astrid S-konsert i Kristiansand. Kristian Kristensen er også kjempeflink, sier Gimse.

– Gunslingers er knallbra!

Merete Guldsmedmoen og Karl Åvitsland. Foto: Kristian Hole Merete Guldsmedmoen og Karl Åvitsland. Foto: Kristian Hole

Merete Guldsmedmoen var på Østsia hovedsaklig for å spille biljard onsdag kveld. Men hun ville likevel dele noen musikktips for kvelden.

– Jeg hører ikke så veldig mye på norske artister egentlig, men jeg må trekke fram Hardanger-gruppa Gunslingers. De er knallbra, og det er ikke alle som har hørt om de, sier Merete Guldsmedmoen.

– Liker artistene på veggen her!

Vegard Johansen og Nina Karlsen. Foto: Kristian Hole Vegard Johansen og Nina Karlsen. Foto: Kristian Hole

– Egentlig så kan du se på veggen her over meg. De artistene digger jeg! Kvelertakog Moddi må jeg spesielt nevne. Rancid er også et band jeg hører mye på i høst, sier Vegard Johansen.

Nina Karlsen tok også turen for å høre Daniel Kvammen, en artist hun er stor fan av.

– Kvammen er helt fantastisk. Jeg må også nevne Sondre Justad, Oslo Ess og OnklP & De Fjerne Slektningene. De er spennende navn i norsk musikk!

– Ivan Ave og Dagny!

Daniel Kvammen skryter av andre norske artister. Foto: Kristian Hole Daniel Kvammen skryter av andre norske artister. Foto: Kristian Hole

Geilo-gutten Daniel Kvammen var stjernen på Østsia onsdag kveld. Men han skryter gjerne av andre i musikkbransjen.

– Det er jo så mye bra å velge i? Jeg må gå for rapperen Ivan Ave, og Dagny. I tillegg er Sondre Justad og Charlotte Dos Santos veldig bra, sier Kvammen før konserten.

Daniel Kvammen (t.v) lagde liv på Østsia onsdag. Foto: Kristian Hole Daniel Kvammen (hoppende i midten) lagde liv på Østsia onsdag. Foto: Kristian Hole
Publisert:

Bildeserie: Daniel Kvammen sjarmerte Østsia!

Gikk du glipp av gårsdagens konsert på Østsia med Geilo-gutten Daniel Kvammen? Fortvil ikke. KRSby gir deg bildene!

Publisert: