Har avlyst bryllupet to ganger: Nå gifter de seg neste måned

Det røper den Søgne-baserte bloggeren Anna Ramussen på bloggen sin.

Publisert:
Anna Rasmussen og Jan Lossius blir ektefeller neste måned.

Det skjer mye rundt Anna Rasmussen for tiden. Tidligere denne uken fortalte hun at hun går bort fra sitt langvarige varemerke «Mammatilmichelle», og nå melder hun altså at hun skal gifte seg neste måned.

– SURPRISE! Jeg vet ikke helt om det var på denne måten jeg hadde tenkt at det skulle komme ut, men jeg er brud neste måned, og skal gifte meg med mannen i mitt liv. Jeg beklager at jeg har gjort dette bak ryggen på dere, men jeg har virkelig trengt denne tiden til å føle på det som skjer selv, skriver hun i et innlegg på den nye bloggen sin.

I utgangspunktet skulle hun ikke dele bryllupet med bloggleserne før at de faktisk hadde giftet seg, men så «måtte hun bare dele det», skriver hun.

Avslører ikke hvor

Rasmussen vil ikke avsløre hvor de skal gifte seg, men forteller at bryllupet skal finne sted i oktober, og de inviterte er nærmeste venner og familie. Det er hun og forloveden Jan Lossius fra Søgne som står bak planleggingen.

Rasmussen har tidligere avlyst bryllupet to ganger, sist gang nå i vår.

Da var begrunnelsen at forholdet til henne og Lossius ikke tålte den belastningen et bryllup førte med seg. Hun skrev også at hun ønsket at barna skulle være eldre.

Får bot

I forrige uke ble det kjent at Forbrukertilsynet kommer til å gi Rasmussen en bot på 100.000 kroner for å ha brutt markedsføringsloven.

Ifølge Forbrukertilsynet har Rasmussen gjennomført fem Facebook-konkurranser uten å dele ut premier.

LES OGSÅ:

LES MER:

Flere reagerer på Cubus’ nye reklame: – Helt utrolig at de ikke tenker seg om

LES MER:

Silje (23) fra Kristiansand deltar i 71 grader nord: – Det blir mye action og følelser

Publisert:

Anna Rasmussen gifter seg neste måned

Etter å ha avlyst bryllupet to ganger, avslører mammabloggeren Anna Rasmussen at hun gifter seg allerede neste måned.

Publisert: