En vemodig siste dans på Hall Toll

15 år med å huse festglade siddiser ble avsluttet med et (konfetti)smell lørdag kveld da Hall Toll stengte dørene for godt - og det er ingen tvil om at utestedet kommer til å bli savnet.

Publisert:
Køen utenfor Hall Toll fylte seg fort opp i løpet av de første timene.

Det manglet ikke på folk i finstasen lørdag kveld da flere og flere gjester ramlet inn dørene på Hall Toll for å være med å stenge utestedet på riktig vis.

Nærmere 700 folk hadde trykket "skal" på Facebook i forkant, noe lengden på køen allerede tidlig på kvelden tilsvarte.

– Vi skal danse!

Silje, Marianne og Bianca var noen av de som hadde møtt opp for en siste dans på Hall Toll, og de hadde store forventninger til kvelden.

Venninnene Marianne (t.v.), Silje og Bianca varmet opp med litt vin før de skulle teste ut dansegulvet.

– Kvelden kommer til å bli veldig bra. Vi kom hit for å danse og kose oss! sier venninnene og ler.
De er spente på å se hvordan det blir når Heidi's Bier Bar tar over lokalene til Hall Toll åpner dørene for første gang i Stavanger.
– Jeg vet ikke helt hvordan det blir med afterski-tema, men det skal bli interessant å se hva Heidi's har å komme med, sier Silje.
LES OGSÅ: Hall Toll har blitt solgt: Ny utelivskjede tar over lokalene

– Helt sjef

To andre som hadde tatt seg turen, var kompisene Simon og Nikolai. Det at Hall Toll snart er historie, tror de kommer til å merkes på bylivet.
– Det er jo litt trist da! De gangene jeg har vært her, har det vært kjekt, og det er jo på en måte den eneste "fancy" plassen vi har i byen. Det blir nok bra med Heidi's, men selvfølgelig er det dumt at de stenger Hall Toll, det er jo helt sjef her, sier Simon. 

I løpet av kvelden skulle hele 20 DJ's spille, og her er en av de første som fikk prøve seg.


– Jeg gleder meg veldig til Heidi's kommer til Stavanger, men Hall Toll er en del av Stavangers historie, det hører du jo bare på navnet, legger Nikolai til.
Når det kommer til kveldens avslutningsfest, har guttene troen på at det blir fullt kalas.
– Vi forventer mye konfetti og mye stemning! Mye folk, god musikk, og heder og ære til Hall Toll.
LES OGSÅ: Slik takker Hall Toll for seg: Over 20 DJs og ett tonn (!) konfetti

Nikolai (t.v.) og Simon hadde forventninger til kvelden, og ville hedre Hall Toll en siste gang.

Vemodig

Selv om det er duket for festligheter, er det ikke til å legge skjul på at kvelden også er noe vemodig. De som kanskje følte spesielt på dette, var de ansatte. Dette ble for mange deres siste arbeidsdag sammen.
– Det er veldig trist! Det blir sikkert tårer i kveld. Det er jo Hall Toll, det er som en familie. Vi har jo jobbet sammen nesten hver helg, og nå skal vi ikke det lenger. 
Det sier Rebecca Warhaug, som jobber i VIP-baren denne kvelden sammen med venninner og kolleger Renate Wersland og Karoline Taraskaite.

I VIP-baren fant du Rebecca (t.v.), Renate og Karoline, som så fram til en gøy og travel, men vemodig, siste arbeidsdag på Hall Toll.


Alle de ansatte på Hall Toll har fått tilbudet om å jobbe på Heidi's Bier Bar, men det er bare rundt halvparten som har valgt å fortsette.
– Det blir et helt annet konsept, det går jo fra fancy til rølp, sier Wersland og ler. Hun er en av de som har tatt tilbudet om å gå over til Heidi's når det er klart for åpning.
– Jeg tror jo det blir sykt kjekt, jeg elsker jo å danse! Det er mer det at Heidi's erstatter Hall Toll, det er det som er tøft, avslutter Wersland, og smiler vemodig.

Publisert:

Slik takker Hall Toll for seg: Over 20 DJs og ett tonn(!) konfetti

Hall Toll har ikke tenkt til å spare på kruttet når nattklubben har sin siste åpningsdag lørdag.

Publisert: