Her kommer ny take away: – Vi ville ha et rent vegansk tilbud i byen
Veggietable åpner på mandag, og lover 100 prosent vegansk mat.
Lokalet i Pedersgata 23 har stått tomme siden Hverdagsgodt flyttet ut tidligere i år.
For tre uker siden ble de overtatt av nye eiere, og allerede mandag åpner Veggietable dørene. En 100 prosent vegansk take away-restaurant.
– Vi ville ha et rent vegansk tilbud i byen, forklarer Vlada Maksimovic.
I fjor traff han Tax Randria på Startup Weekend i Stavanger. Siden har de jobbet sammen om ideen om en vegansk restaurant i byen, og fått coaching og rådgivning om å starte en bedrift.
– Hun fant navnet, og skal lage maten, sier Maksimovic.
– For alle
I lokalene treffer vi Naly Rakotoarisoa, som er i full gang med de siste forberedelsene. Han er selv veganer, og har erfaring fra restaurantbransjen fra hjemlandet Madagaskar.
– Målet er at restauranten kan være en bro for andre som vil spise vegansk, og for folk som allerede er veganere, sier han.
– Egentlig kan alle spise hos oss. Måltidene våre skal være proteinrike, og ha riktig sammensetning av karbohydrater, fett og protein. Det handler om sunnhet, miljøet og dyrevelferd, supplerer Maksimovic.
På menyen står blant annet Buddha bowls, salatbar og ulike varmretter som varierer fra dag til dag.
MER FRA BYAS:
Freddy (28) var også på Startup Weekend i fjor, og ville gjøre det enklere for deg å kjøpe kunstHer kommer over 700 typer smågodt!14 spisesteder som åpnet i Stavanger i året som gikk
Har du fått testet dem ut ennå?
Relaterte artikler
- AKTUELTVeggietable har lagt ned driften3 ÅR SIDEN
- AKTUELTZouq skal flytte inn i nytt restaurant- og take away-lokale i Pedersgata3 ÅR SIDEN
- AKTUELT24 spisesteder som åpnet i Stavanger i året som gikk3 ÅR SIDEN
- AKTUELTTakeaway-uke i mars: Disse restaurantene blir med4 MÅNEDER SIDEN
- AKTUELTFå oversikten: Disse nye restaurantene kommer til Stavanger4 ÅR SIDEN
- AKTUELTStine (27) har åpnet utsalg i Pedersgata: – Jeg har ikke noe hundre prosent satt meny1 ÅR SIDEN