Aktuelt

39 Gladmat-retter testet: Fra terningkast én til seks

Billigrettene er stort sett like i pris, men det er enorm forskjell på hva du får for pengene.

Publisert:
  • AV: Kine Hult og Harald Birkevold

SMÅRETTER: Her er dommen over 39 Gladmat-retter. FOTO: Kine Hult/Harald Birkevold

Intet mindre enn 39 av Gladmatens småretter ble testet. Og terningkastene går denne gangen også fra 1 til 6. To av billig-rettene fikk toppkarakter!

**Ikke interessert i Gladmat? Det finnes

LES MER:

SÅ mye mer som skjer denne helgen

.**

LES MER:

5 høydepunkt verdt å få med seg )** under Gladmaten. Vi har også testet **(article: 55af44079670f19e32c9060c|om ølprisene går opp

Terningkast 1

Dolly Dimple's

- Hva: Club Sandwich, pizzastykker

- Priser: 30-35 kroner

- Drikke: Øl, vin, mineralvann

- Vegetar: Har vegetarpizza (inne)

FRA KJØLA: Pakket i plast og smakte salt og viskelær.

Pizzakjeden Dolly Dimple's burde satset på det de kan, altså pizza. I stedet har de av dunkle grunner latt en såkalt club sandwich bli årets gladmat-rett. Den kom rett fra kjøleskapet, innpakket i plast, og smakte svakt av salt og viskelær. Dette var utrolig dårlig. Hvorfor gidder de å være med på Gladmat, hvis dette er det de vil by folk?

#

Asia Mat

- Hva: Vårruller, sommerruller, fritert kylling og kongereker.

- Priser: 20 - 30 kroner

- Drikke: Mineralvann

- Vegetar: Nei

SEIG: Seigt, klumpete rispapir og smakløst fyll.

Sommerruller, sprø grønnsaker og reker eller kjøtt i mykt rispapir, kan være kjempegodt. Dessverre ble det full bom her, først og fremst fordi rispapiret var så seigt og klumpete at det var som å tygge gummi. Smakløst fyll og kjedelig hoisinsaus trakk ikke opp inntrykket. Så godt som uspiselig.

#

Samba & Grill

- Hva: Kyllingspyd

- Priser: 45 kroner

- Drikke: Øl, vin, mineralvann

- Vegetar: Nei

BRENT: Kyllingen var brent utenpå og luktet tennvæske.

Eimen av opptenningsvæske ligger som en sky over Samba & Grill. Stedet, som er assosiert med Beverly, tilbyr tre kyllingvinger på pinne med en dæsj chilisaus. Kyllingen var brent utenpå og luktet av nevnte væske. Det tok lang tid å bestille. Nei.

LES OGSÅ:

LES MER:

**Oups! Her bryter Gladmat loven**

LES MER:

7 gode nyheter for deg som skal på What's brewing

Terningkast 2

Gilde

- Hva: Kjøtt, pølser, sveler

- Priser: 20 - 30 kroner

- Drikke: Nei

- Vegetar: Svelene kan klassifiseres som vegetariske

ALTFOR SALT: Ivrig omgang med saltbøssen ødela retten.

Noen ganger er det små ting som skiller suksessen fra katastrofen. I Gildes tilfelle var det en altfor ivrig omgang med saltbøssen som skulle ødelegge en potensielt bra rett, nærmere bestemt sous vide-tilberedt okseculotte. Mørt, fint kjøtt, men dessverre nærmest uspiselig. Grei potetsalat som smakte hjemmelaget, stor porsjon.

#

Komla & Cava

- Hva: Diverse komler og fiskesuppe

- Priser: 30 - 95

- Drikke: Øl, vin, mineralvann

- Vegetar: Komle naturell kan muligens kalles vegetarkost

LITE FISK: For feit fiskesuppe med langt mellom fiskebitene.

En litt for feit suppe som manglet den nødvendige syrebalansen, og som heller ikke smakte spesielt mye av sjømat. De sjeldne fiskebitene hadde svømt i kraften altfor lenge, og var blitt tørre og kjipe. Grønnsakene hadde heldigvis beholdt spensten, men det var dessverre ikke nok til å redde denne retten.

#

Ikea

- Hva: Diverse kjøtt- , fisk- og grønnsaksretter

- Priser: 10 - 60 kroner

- Drikke: Mineralvann, juice

- Vegetar: Ja

VEGETARBOLLER: Kjedelig og pregløs rett.

Ikea byr på to ulike Gladmat-retter, kyllingboller og grønnsaksboller. Vi landet på sistnevnte. Det var en ganske stor porsjon, og det er nok det beste vi kan komme på å si om denne rotete retten. Grønnsaksbollene smakte ikke all verden, ble servert med en intetsigende, salt rød saus, samt diverse bønner og quinoa. Kjedelig og pregløst.

#

Blåe fristelser

- Hva: Én rett, bakt søtpotet med ceviche

- Priser: 30 kroner

- Drikke: Mineralvann og øl

- Vegetar: Nei

THE ONE AND ONLY: Kun én rett på menyen på Blåe fristelser.

Denne standen har bare en rett på menyen. Spesielt derfor skulle man tro at retten, som besto av bakt søtpotet med lakseceviche, var hakket mer gjennomført. I stedet fikk vi tilsynelatende tilfeldig oppskåret laks i altfor store biter. Fisken var litt for mye behandlet, men hadde ellers grei smak. Den harmonerte for øvrig dårlig med søtpoteten.

#

Dragon House Hinna

- Hva: Diverse asiatiske retter

- Priser: 25 -120 kroner

- Drikke: Øl, vin, mineralvann.

- Vegetar: Ja

SMAKLØSE: Rekene og fritydeigen smakte lite.

Gladmatretten her er to friterte kongereker. To dunker med chilisaus er plassert på disken, så er det bare å dynge på det man måtte ønske. Rekene var vel så smakløse som det er mulig å få dem, frityrdeigen var sprø og fin, men smakte lite. En pregløs, kjedelig og fullstendig uinteressant rett.

#

Nyyt

- Hva: Fenabog, komler og sushi

- Priser: 30 - 100 kroner

- Drikke: Mineralvann

- Vegetar: Nei

FENABOG: Seigt kjøtt og tørt brød.

Her serveres såpass ulike ting som fenabog og sushi. Gladmatretten består av førstnevnte. Det i overkant seige kjøttet ble servert sammen med et stykke tørt brød og en søtlig dressing fullstendig uten balanse, og som på ingen måte harmonerte med det salte kjøttet.

#

Sørmarka Café og Catering

- Hva: Pølsesnadder, svinekjake, blåskjell

- Priser: 30, 69 og 73 kroner

- Drikke: Øl, vin, mineralvann

- Vegetar: Nei

PØLSER: Gjesp. Rett og slett kjedelig.

Gjesp. Pølser. Tre typer pølse med en karri-aioli som ikke smakte stort. Jeg maser mye om dette, merker jeg, men pølser... Når Gladmat liksom skal tilby noe nytt og spennende, er det ikke akkurat pølser jeg tenker på. Dette er rett og slett kjedelig.

LES OGSÅ:

LES MER:

**Disse 7 åpner snart i Stavanger**

LES MER:

Kommer monsterpizzaen hit?

Terningkast 3

Salza Steakhouse & Bar

- Hva: Ulike kjøttretter fra grillen.

- Priser: 30 - 295

- Drikke: Mineralvann, øl, vin

- Vegetar: Bare desserten er vegetarisk.

GOD PØLSE: Men tørt tilbehør og knusktørt brød.

Salza serverer lammepølser av relativt beskjeden størrelse som sin 30 kroners-variant. Selve pølsa var knallgod, med god, røkt smak av chipotle-chili. Dessverre ble den servert i et knusktørt brød som falt fra hverandre, med en ikke helt heldig, noe bitter agurkrelish og sprø løk. Dette hadde blitt langt bedre med bedre tilbehør.

#

MS Rapp

- Hva: Sild og potet, fiskesuppe

- Priser: 30 og 130

- Drikke: Øl, vin, mineralvann

- Vegetar: Nei

SUNT: En helt streit, og sunn, munnfull.

Den charmante lille fiskeskøyta MS Rapp ligger og dupper på Skagenkaien og serverer husmannskost og suppe. Sild og potet er akkurat det, biter av spekesild med små kokte poteter. En helt streit munnfull, og selvsagt sunt som bare det. MS Rapp kan selvsagt ikke kan lastes for at jeg blir sjøsyk i badekaret, men det rullet da ganske godt?

#

Asia Kjøttmat

- Hva: Diverse asiatiske retter

- Priser: 15 - 65 kroner

- Drikke: Mineralvann, juice og te.

- Vegetar: Ja

LITE ASIA: Godt kjøtt, men svakt krydret og anonymt på smak.

Logoen til denne standen tyder på at den serverer thaimat, men det hadde jeg neppe gjettet i en blindtest. Gladmatretten var et stykke grillet svinenakke som ble servert med salat, mais og en intetsigende dressing som smakte ferdigkjøpt. Mørt og godt grillet kjøtt, men temmelig svakt krydret og anonymt på smak.

#

India Tandoori

- Hva: Diverse indiske retter

- Priser: 30 - 145 kroner

- Drikke: Mineralvann, øl, vin

- Vegetar: Ja

LITT TØRR: Kyllingen var litt tørr og kald.

Gladmatretten er er tandoorikylling med yoghurtdressing, ris og salat. Kyllingen smakte helt greit, men var litt tørr og temmelig kald. Dressingen var frisk og god, men retten i sin helhet framsto som ganske likegyldig, og ikke helt representativ for det vi vet at denne restauranten er god for.

#

Fatland

- Hva: Bratwurst, cheeseburger, indrefilet.

- Priser: 30, 50 og 150 kroner.

- Drikke: Øl, vin, mineralvann.

- Vegetar: Nei

KJEDELIG: Grei pølse, men kald potetsalat.

Det er selvsagt mulig at betjeningen var utrent, Gladmat 15 var bare en time gammel, men kaoset på dekk var påtakelig. Lang kø og vanskelig å bevege seg mellom bordene. Pølsa kom med kald potetsalat med sennepsdressing og en skive brød uten dressing eller smør. Det ble litt kjedelig. Pølsa var helt grei. Men pølser er og blir en klisjé.

#

Hansenhjørnet

- Hva: Lammeburger

- Priser: 35 kroner

- Drikke: Nei (da må du inn på Hjørnet)

- Vegetar: Nei

SLIDER: Litt tørr burger og kaldt, kjedelig brød.

Hansenhjørnet serverer små lammeburgere (såkalte sliders) fra en bod like utenfor selve Hjørnet. Du kan velge mellom lyst og grovt burgerbrød. Dressingen var god, og lammesmaken var tydelig. Men brødet var kaldt og kjedelig, og burgeren var litt tørr. Dette kan gjøres bedre, herr Hansen.

#

Skagen

- Hva: Wrap, fiskesuppe, komleburger, gravet hvalkjøtt

- Priser: 30 til 90 kroner

- Drikke: Vin, øl, mineralvann

- Vegetar: Nei

WRAP: Med svinekjake. Kald og litt kjedelig.

Jeg skulle gjerne gitt Skagen bedre uttelling på terningen, for de har virkelig prøvd å skille seg ut med overraskende smaker og altslags. Men jobben var å teste billig-retten, altså wrap med svinekjake. Den var litt kald, litt kjedelig og litt vanskelig å spise (burde vært delt i to). Men jeg går tilbake og prøver hvalen. Eller komleburgeren!

#

Mexico

- Hva: Pulled pork/pulled chicken.

- Priser: 30 kroner

- Drikke: Øl, vin, mineralvann

- Vegetar: Nei

PULLED: Ikke den helt store smaksopplevelsen.

Pulled pork i diverse varianter er, sammen med pølser og burgere og pizza, det kjedeligste som kan serveres. Samtidig er det jo det mange vil ha. Denne varianten (jeg tok kylling) kommer i et salatblad med en dæsj guacamole og litt salsa. Noe vanskelig å spise med fingrene, syntes i alle fall jeg. Ikke den helt store smaksopplevelsen, heller.

#

Døgnvill

- Hva: Slider, burger

- Priser: 30 og 80 kroner

- Drikke: Mineralvann

- Vegetar: Nei

SLIDER: Ikke særlig inspirert.

Døgnvill serverer en liten burger, altså en slider, som Gladmat-rett. Naturlig nok, siden de er en burger-restaurant. Slideren kommer lovende nok med grillet paprika, manchego-ost og aioli. Men kjøttet var tørt og brødet litt kjedelig. Ikke særlig inspirert. Dette klarer de fleste å lage bedre selv, hjemme på terrassen.

LES OGSÅ:

LES MER:

Tre bra steder for veggismat i Stavanger

LES MER:

Hvem blir først? Mathallen eller ØST?

Terningkast 4

Matjes

- Hva: Sild

- Priser: 30 kroner

- Drikke: Nei

- Vegetar: Nei

SILD: Vi burde spise mer sild. Det er godt!

Matjesild er et utmerket produkt. Jomfrusild (oversatt fra nederlandsk matjesheering) som serveres i potetlefse med rømme, rødbeter og løk. Gode, rene smaker. Og enkelt å spise på farta, rullet sammen i hånden. Vi burde spise mer sild. Det er godt.

#

Zouq

- Hva: Diverse pakistansk mat, blant annet ulike grillspyd, pakora og samosa.

- Priser: 25 - 199 kroner

- Drikke: Mineralvann, limonade, mangolassi, milkshake.

- Vegetar: Ja

SAMOSA: Saftig og sterkt fyll med sprø salat.

Den populære restauranten i Pedersgata frister med vegetarisk samosa som sin Gladmat-rett. Det viste seg å være en herlig, sprøstekt sak, fylt med poteter, urter og grønnsaker. Mange gode smaker, saftig og sterkt fyll, med litt sprø salat og velsmakende myntedressing ved siden av.

#

Flavias Catering

- Hva: Viltkjøttboller og skumboller.

- Priser: 40 kroner.

- Drikke: Nei

- Vegetar: Skumbollene

VILTBOLLER: Gode, saftige og krydrede.

Her har de ingen Gladmat-rett til 30 kroner, men du kan få svenske viltkjøttboller til 40. Veldig gode, saftige, krydrede kjøttboller, som smakte hjemmelaget. Ikke noe gummikonsistens der i gården. Den luftige potetmosen, tyttebærsyltetøyet og fløtesausen var også absolutt godkjent.

#

Kafé i Mente

- Hva: Pølser, diverse kaker.

- Priser: 10 - 30 kroner

- Drikke: Saft og kaffe

- Vegetar: Kakene er egnet for vegetarianere.

HJEMMELAGEDE: Enkelt og godt!

Her får du skikkelig gode, store, hjemmelagede pølser i potetkake. De som vil kan også få en dæsj potetsalat og stekt løk, men det er for så vidt mer enn nok mat i pølsa, som for øvrig var grov, godt krydret og saftig, akkurat slik det skal være. Dette er mye mat for pengene, enkelt og godt.

#

Viet Taste

- Hva: Diverse vietnamesisk mat.

- Priser: 15 - 45 kroner

- Drikke: Mineralvann

- Vegetar: Ja

GRILLSPYD: Glimrende gatemat på Gladmat.

Her hadde de ikke noen Gladmat-rett, men foreslo at vi prøvde grillspydet til 35 kroner. Det viste seg å være et godt valg. Mørt, godt svinekjøtt, med en knallgod marinade, som smakte både sterkt, salt og søtlig. Perfekt balansert rett, som ble servert på enkleste vis, trespyd, kjøtt og et flak tørkerull. Glimrende gatemat.

#

Al Forno

- Hva: Pizza, tunfisk-carpaccio, tørket kjøtt

- Priser: 30 til 70 kroner

- Drikke: Øl, vin, mineralvann

- Vegetar: Pizza margherita

RETT FRA OVNEN: Godkjent og vel så det til Al Forno.

Igjen: Pizza er ikke akkurat å by på noe nytt og spennende, med mindre du putter noe på den som folk aldri har smakt før. Men Al Forno er jo en italiensk restaurant. Noe ventetid, for den hvite pizzaen med skinke og ruccola var sterkt etterspurt. Til gjengjeld kom den rett fra ovnen, og smaken var godkjent og vel så det.

LES OGSÅ:

LES MER:

- På en lørdag går det fort 2000 naan

LES MER:

Grillkongen: - Et elendig redskap å lage mat på

Terningkast 5

Helgø Meny

- Hva: Fisk og skalldyr

- Priser: 30 - 400 kroner

- Drikke: Øl, vin, mineralvann

- Vegetar: Nei

RUSTIKK: Skikkelig god fiskesuppe fra Helgø Meny.

Gladmatretten i det store teltet til Helgø Meny er et sjenerøst spann med rustikk fiskesuppe, servert med luftig, godt brød til. Skikkelig god, salt kraft, sprø grønnsaker, ferske, fine reker og god fisk, som ikke hadde blitt varmebehandlet i hjel. Melbollene hadde vi klart oss like greit uten, men ellers var dette helt topp.

#

Rymat

- Hva: Ryfylkebete, matpakke, smaksbete (brett med diverse), skjeva fra Mikals laks

- Priser: 30 til 80

- Drikke: Eplesaft!

- Vegetar: Nei

HJEMMEBAKT: Både lefsa og fyllet var skikkelig godt!

Skikkelig hjemmebakt lefse, skikkelig innhold. Der har du essensen av en god bete. Rymat på Torget byr på Ryfylkebete, med enten skinke fra Mostøl i Suldal eller laks fra Hjelmeland. Med en liten shot eplejuice fra Grønvik på Fister. Herlig.

#

Terra Nova

- Hva: Ceviche, sjømatgryte med kjøtt

- Priser: 30 og 160 kroner

- Drikke: mineralvann

- Vegetar: Nei

CHILENSK: Cevichen var frisk og delikat.

Den lille boden Terra Nova helt øverst på Strandkaien byr på chilensk mat, som var et nytt bekjentskap for oss. Ceviche er en sør-amerikansk spesialitet der rå sjømat "kokes" i limejuice. Friskt, delikat og med skarp god koriander i bunn. Sjømatgryta som sto og putret sammen med storfe og svin så meget fristende ut. Neste gang...

#

Sabi Sushi

- Hva: Diverse sushi og dessert

- Priser: 25 - 130 kroner

- Drikke: Mineralvann og lettøl

- Vegetar: Har noen vegetaralternativer

MAKI: Perfekt kokt ris og lekkert presentert.

Sabi Sushi har aldri skuffet oss på Gladmat, og heldigvis holder de minst like høyt nivå i år. Årets Gladmat-rett er noe så alminnelig som to maki-biter, en med laks og en med fritert kongekrabbe. Begge ble servert med avokado, ørretrogn og en litt spicy majones. Perfekt kokt ris, lekkert presentert, enkle, gode smaker.

#

Scandic Stavanger Forus

- Hva: Et knippe småretter med kjøtt og fisk, samt dessert

- Priser: 29 kroner per rett

- Drikke: Vin, øl, mineralvann

- Vegetar: Bare desserten er vegetarisk

Bildetekst

Her er det bare småretter å få, slik at man kan få smakt mye godt uten å forspise seg fullstendig. Gladmatretten er hellebarn (betegnelsen på en liten kveite) med små jærpoteter, hollanddaise-saus, asparges og små, grønne spirer. Gjennomført rett, perfekt tilberedt, med god balanse og herlige smaker.

#

Gadjå

- Hva: Diverse etiopiske retter.

- Priser: 4 - 130 kroner

- Drikke: Brus og kaffe

- Vegetar: Både for vegetarianere og veganere

MYE FOR PENGENE: Mange gode og sterke smaker.

Her får du virkelig mye mat for pengene. Gladmatretten, som for øvrig er vegansk, kostet riktignok 35, men for en porsjon. To typer godt krydrede stuinger med linser, en med kikerter, samt poteter og salat. Dette blir servert på den afrikanske pannekaken injera, laget av teff-mel. Denne brukes i stedet for bestikk. Mange gode, sterke smaker.

#

Weber

- Hva: Pizza, laksewrap.

- Priser: 30 kroner

- Drikke: Mineralvann

- Vegetar: Nei

GOD PIZZA: Tynn og sprø bunn!

Weber, som har telt like ved Tollboden, kjører en rullerende grillmeny. Onsdag sto pizza og laksewrap på Gladmat-menyen. Pizzaen hadde god smak og tynn, sprø bunn med de rette "brente" flekkene. God, pikant smak av sausen. Servicen var smilende, og folk så ut til å sette pris på maten. Et godt kjøp, selv om pizza sjelden blir mer enn helt ok.

#

Bullock

- Hva: Fiskesuppe, biffsalat

- Priser: 30 og 50

- Drikke: Mineralvann

- Vegetar: Nei

KREMET: Nydelig kremet fiskesuppe!

Bullock deltar på Gladmat med egen stand for første gang, og gjør umiddelbar suksess. Nydelig kremet fiskesuppe med god smak og sprø, gode grønnsaker. Et ørlite trekk for at grønnsaksstrimlene var litt lange og dermed vanskelige å balansere på skjeen. Det var heller ikke noe sted å sitte, men ellers er dette et meget bra tilbud.

#

Gaffel & Karaffel

- Hva: Klippfisk, røkt ørret, storferibbe, ostekake

- Priser: 30, 60 og 75 kroner/3-retters for 150/4-retters for 200.

- Drikke: Øl, vin, mineralvann

- Vegetar: Nei

KLIPPFISK-KROKETT: Sprø utenpå og delikat myk inni.

Her har de fått det til. Klippfisk-kroketten er sprø utenpå og delikat myk inni, og kommer med en pikant remulade med sylteagurker og friske urter. En virkelig god, liten rett. Stort pluss for en fornuftig prispolitikk og kompetent service. Fireretteren her er et godt tilbud, med kombinasjoner du kanskje ikke har smakt før. Slik skal det gjøres.

#

Tørst

- Hva: Suppe, diverse juice

- Priser: 50 kroner

- Drikke: Mineralvann

- Vegetar: Ja

ET FUNN: Spenstig og spennende smakskomboer i suppa.

Den lille boden like ved Burger King selger egentlig bare juice og slikt. Men suppa er et funn, og ikke bare for vegetarianere. Søtpotet gir fylde og sødme, mens chili, hvitløk, sopp og ingefær gir en spenstig og spennende smakskombinasjon. Dette var godt. Et lite trekk for skjeen, som var mer stilig enn egentlig egnet til spising.

#

Con Gusto

- Hva: Smaksprøver

- Priser: 20 kroner

- Drikke: Nei

- Vegetarisk: Ja

NYDELIG: Økologiske delikatesser fra Con Gusto.

Con Gusto, som importerer økologiske delikatesser med vekt på italienske sommertrøfler, balsamico-eddik og annet snadder, tilbyr en ørliten smak til behagelige 20 kroner. En liten kjeks med trøffel-tapenade, en klatt honning med trøffelsmak med en bit parmesan, og et halvt jordbær med balsamico-sirup. Nydelig, delikat og annerledes.

#

Hall Toll

- Hva: Eggekrem, kyllingsuppe, pølser, spekebrett, cæsarsalat, ribbeburger, is

- Priser: 30 kroner

- Drikke: Alle rettigheter

- Vegetar: Salaten

PRIMA: Gode smaker med ny vri på presentajonen. Meget bra!

All ære til Hall Toll, som har viet uteområdet sitt til samarbeid med kvalitetsleverandørene Prima Jæren og Jacobs Utvalgte. Har kan man velge mellom en lang rekke retter til 30 kroner, og det er lett å finne sitteplass eller et ståbord. Både suppe og eggekrem var prima, med tydelige og gode smaker med en ny vri på presentasjon. Meget bra.

**LES OGSÅ:

LES MER:

Her er fem steder du kan nyte sommerdagen

LES MER:

Slik får du et grønnere kosthold

Terningkast 6

Fisketorget

- Hva: Fisk og skalldyr-retter

- Priser: 24 - 1499 (for to personer, med drikke)

- Drikke: Alle rettigheter

- Vegetar: Dessertene er vegetariske

MYE FOR PENGENE: To østers for 24 kroner. Et røverkjøp!

Et av dagens store høydepunkter. Fisketorget byr på to østers til 24 kroner som sin Gladmat-rett, noe som må kunne karakteriseres som litt av et røverkjøp. Østersene ble servert med en soyabasert saus, med ingefær, wasabi, koriander og lime, noe som ga sushi-assosiasjoner. Det beste fra to verdener, kan man si. Herlig!

#

Tango

- Hva: Alt fra den lille Gladmat-retten til mange retters-menyer.

- Priser: 30 - 675

- Drikke: Alle rettigheter.

- Vegetar: Ja

SAFTIG KRABBE: Med sprø innpakning. Perfekt smaksbalanse!

Tango har vært blant våre absolutte Gladmat-favoritter i tidligere år, og holder heldigvis stand. I år serverer de en sprøstekt kongekrabbekake med nouc-champagne og syrlig sommerkål. Fabelaktig, saftig krabbe i knasende sprø innpakning, perfekt balanse mellom det syrlige og det fete, og mellom ulike teksturer.

**PRISGUIDE:

LES MER:

Her får du billigst og dyrest øl på byen

Publisert:
  1. Stavanger
  2. Kostholdsråd
  3. Restaurant
  4. Forbrukerspørsmål

Amerikanske metal-legender kommer til Stavanger for første gang

Pentagram tar turen til Folken i november.

Publisert:
  • Tone Pedersen

Relaterte artikler

  1. AKTUELT
    Den spiselige byfesten: - Her er det mer avslappet enn i Vågen
    5 ÅR SIDEN
  2. AKTUELT
    5 ting du kan gjøre i helgen
    5 ÅR SIDEN
  3. AKTUELT
    To nye restauranter: Fersk tacokjede og brasiliansk steak house åpner dørene
    5 ÅR SIDEN
  4. AKTUELT
    Alkohol på taxfree: Dette handler vi - og dette burde vi handle
    5 ÅR SIDEN
  5. AKTUELT
    Disse 7 åpner snart i Stavanger
    5 ÅR SIDEN
  6. AKTUELT
    Amerikanske metal-legender kommer til Stavanger for første gang
    5 ÅR SIDEN