Far og sønn varmer opp for David Guetta: – Det er ingen tvil om at musikk ligger i blodet

Far DJ Prince var faktisk den som laget mikseprogrammet Guetta benytter seg av. Nå skal han og sønnen gjøre publikum «gode og varme» før Guetta går på scenen.

Oppdatert:
KOH og DJ Prince varmer opp for David Guetta på Utopia fredag kveld. - Kjærligheten for musikk ligger nok i blodet, sier far DJ Prince.

DJ Prince, eller Vikram Rai som han egentlig heter, er kanskje ikke et kjent navn for hvermansen, men i bransjen er han nærmest som en legende å regne.

Nå skal han og sønnen, som går under artistnavnet KOH, varme opp for EDM-legenden David Guetta. At de gleder seg til det, er det ingen tvil om.

– Jeg sa til Sebastian i morges at jeg gleder meg som et barn og han gleder seg som en voksen, ler Rai.

Følg Byas.no på Facebook!

Legende

DJ Prince var første norske DJ som fikk en låt på amerikanske Billboard Dance Chart, og den første DJen som fikk over en million avspillinger på YouTube.

Han hadde også ideen til softwaren Mixed in Key, som David Guetta er promotør for. I 2009 vant han også norgesmesterskapet i DJ Mixing.

Bransjen blir invitert

Prince har vært DJ siden 1986. Selv om at han kanskje ikke er kjent for mannen i gata, vet bransjen godt hvem han er.

– Jeg setter stor pris på at vi blir invitert hit, at bransjen får slippe til.

Sønnen Sebastian, eller KOH, har også funnet veien til musikkbransjen. Han har vært innom Spotify Norway sin Viral-liste, hvor han fikk en 18. plass. Selv om at han ikke har blitt oppfordret til å satse på musikk, kan man høre fars innflytelse.

– Men han har sin helt egen stil, skryter Prince.

Oppdaget tidlig

Allerede i 13-årsalderen ble KOH kontaktet av Universal i USA som ønsket å slippe ut låten hans. Far sa imidlertid nei da Sebastian ikke ville ha fått noe av æren for låten.

Rai tror Utopia-festivalen er noe Stavanger trenger.

– Stavanger har hatt fått mange bra festivaler og konserter, men jeg tror dette kan være et godt alternativ til de som allerede eksisterer. Å få Guetta og Bieber på ett og samme år er helt vilt.

Han tror at Utopia passer godt for byens 18-åringer.

– Stavanger har ikke et gode nok fritidsklubber og nattklubber for 18-åringer, så jeg håper de stiller sterkt på Utopia, sier han.

Riktig tidspunkt

– Akkurat nå er det en boom av dyktige produsenter og DJer fra Stavanger. Nå kommer talentene frem. Det er spennende å følge med.

Nå håper han at Stavanger vil være med å bygge opp talentene.

– Stavanger er en rockeby, men jeg håper at de vil satse mer på elektronisk musikk også, så kan det hende at neste KYGO eller Matoma kommer herifra.

Spiller musikk med glimt i øyet

Far og sønn lover at publikum vil kose seg under kveldens konsert. Kanskje har de noen ess i ermet også?

– Vi skal ikke være anonyme og kommer nok til å overraske publikum litt. Det vil være sanger de kjenner igjen, men som de kanskje ikke forventet å høre. De skal bli gode og varme, sier far entusiastisk.

– Vi håper at Shazam (musikkapp som finner ut hvilken musikk som spiller, journ.anm.) vil gå varmt under konserten, selv om at de nok ikke vil finne noe der, legger han til.

Filmen fra opptredenen kan du se her!

Publisert:
Oppdatert:

10 sykt fine øyeblikk fra Utopia-festivalen

Nydelig vær, masse god stemning og fine øyeblikk.

Oppdatert: