Aktuelt

Kristoffer Sørensen skrev kronikk om russ og likestilling. Så tok det av

- Det har vært helt sinnsykt!

Publisert:
  • Ivar Vasstveit

VIRALT: Denne kronikken om russ, likestilling, dårlige holdninger og russesanger med sjokkerende tekster fikk det til å ta av. FAKSIMILE DAGBLADET.NO

\- Det er dømt til å komme idioter, sa russepresidenten ved Bergeland videregående skole, Kristoffer Sørensen i dette intervjuet med Rogalands Avis.

Arrangementet han siktet til, hvor idiotene skulle komme, er landstreffet i Kongeparken i helgen. Og det han var redd for, var voldtekter.

Akkurat nå ser det ut til dette synet i stor grad er at de er vandrende pulehull på enden av en hinderløype.

Det samme sa han i flere intervjuer med både NRK og TV2.

Etterpå skrev han kronikken Jeg skammer meg over at min generasjon pisser på likestillingsarbeidet som havnet på db.no, og som gikk viralt.

\- Likestillingskampen i Norge har kommet langt, men vi er så absolutt ikke i mål. Vår tids viktigste likestillingskamp tror jeg blir en kamp om holdninger. En kamp om hva slags syn vi skal ha på våre døtre, søstre og venninner. Akkurat nå ser det ut til dette synet i stor grad er at de er vandrende pulehull på enden av en hinderløype, skriver han blant annet.

Hadde noen fortalt meg den morgenen hva som kom til å skje, hadde jeg bedt dem dra til he%#.

Det endte med enda flere TV-intervjuer, og torsdag morgen stilte Kristoffer opp i God Morgen Norge på TV2.

\- Hadde noen fortalt meg den morgenen hva som kom til å skje, hadde jeg bedt dem dra til he%#¤%&... dit pepper'n gror. Det har vært helt sinnsykt, sier Kristoffer i en video han har lastet opp på Facebook-profilen sin.

\- Det tok helt av.

**LES OGSÅ:

LES MER:

Russepresidenten som vil bli flyger

Publisert:
  1. Stavanger

Mirjam Storm: Mitt møte med Highasakite

Som fersk skribent, uten fast oppdragsgiver, var jeg frekk nok til å be om et intervju med Highasakite under deres kristiansandsbesøk.

Oppdatert: