Aktuelt

Populært utested i Stavanger satser på de som er 29 pluss

En fredag i måneden skrus aldersgrensen i loungen hos Hall Toll opp noen hakk.

Publisert:
 • Ivar Vasstveit

NYTT KONSEPT: Hos Hall Toll settes det av en hel kveld for de på 29 år og oppover en gang i måneden. FOTO: Ivar Vasstveit

– Vi sitter jo ofte her og prater. Tenker på mulige ideer og konsepter vi kan kjøre i gang. Så kom denne ideen opp, og vi tenkte «Hvorfor ikke?».

Det sier klubb- og eventmanager hos Hall Toll, Morten Sørsdal.

– Tanken er ganske enkelt å lage en god fest for unge voksne.

Følg Byas.no på Facebook!

– Går greit om du er 28

Nattklubb, eventer, restaurant og lounge. Det populære utestedet på Skansenkaien i Stavanger har et stort antall arrangementer i løpet av et år, og stadig må nye ideer klekkes.

Den siste ideen i en lang rekke ideer og påfunn Morten og resten av Hall Toll-gjengen har kommet opp med, er arrangementet 29+.

En fredag i måneden får loungen i første etasje det som kanskje er den høyeste aldersgrensa i byen - og blir omgjort til et eget minglested for de på 29 år eller mer, med mulighet for både godt i glasset og en matbit.

Er du 28 år og vil være med, går det nok helt fint.

Den første 29+-fredagen er allerede denne uken.

– Det er en del folk som har kontaktet oss og spurt oss om det er en singlefest. Det er det ikke, selv om det ikke er unaturlig å treffe noen på byen - om man er single. Det kan en jo risikere her også, ler klubb- og eventmanageren, som for ordens skyld ble 30 i sommer.

LES MER:

Mange satser om dagen. I Sandnes starter to sprudlende jenter cocktailbar like ved Melkebaren .

MYE RESPONS: – Det er en del folk som har kontaktet oss og spurt oss om det er en singlefest. Det er det ikke, sier Morten Sørsdal. FOTO: Ivar Vasstveit

–Hvorfor 29?

– Vel. Nattklubben i andre etasje er veldig godt besøkt, hvor snittalderen ligger på rundt 25. I restauranten har vi nok en del litt eldre kunder. Vi er et multihus som vil ha noe for alle, derfor tenkte vi at dette kunne være noe for de som fortsatt er unge, men samtidig litt eldre enn de yngste.

Det blir nok en liten tur tilbake til 80-tallet.

– Hvordan lager dere til en lounge som passer for 29+?

– Man går litt tilbake i musikkveien i hvert fall. Det blir nok en liten tur tilbake til 80-tallet, i hvert fall delvis.

– Hva om noen er ett år eller to for ung?

– En må huske på at dette ikke er en aldersgrense slik det er i døren. Dette er ikke noe som er lovpålagt. Er du 28 år og vil være med, går det nok helt fint.

LES MER:

Dette er kult! «Norges mest gratis festival» vil drive utelukkende på solenergi!

Ny serie arrangementer

29+-fredagene inngår i en ny arrangementsserie Hall Toll går i gang med, hvor et nytt konsept arrangeres hver fredag fire fredager på rad. Så snus bunken.

– Dette kommer jo i tillegg til alt det andre vi gjør. Forrige helg arrangerte vi Halloween-fest. Den ble utsolgt på forhånd, med 700 billetter som forsvant i en fart, sier Sørsdal.

– Og så kommer den årlige nyttårsfesten. I fjor hadde vi et The Great Gatsby-inspirert 20-tallstema. Da var det utsolgt for tiaraer over hele byen, og folk måtte helt til Haugesund for å få tak i. Sånt er veldig morsomt.

LES MER:

Oi! Nå kan du snart få smaksprøver på Vinmonopolet!

Publisert:
 1. Stavanger
 2. Forbrukerspørsmål

Utestedet Hall Toll innførte konseptet «World Single Day». Det tok av på nett

Har du hørt om «World Single Day» før? Ikke vi heller. Nå har 7000 trykket «deltar».

Publisert:

Relaterte artikler

 1. AKTUELT
  I fjor feiret de nyttår med The Great Gatsby. I år er det Moulin Rouge som gjelder
  5 ÅR SIDEN
 2. AKTUELT
  5 ting du kan gjøre i helgen
  6 ÅR SIDEN
 3. AKTUELT
  – Ikke kjekt å være 18 år i Stavanger i dag
  5 ÅR SIDEN
 4. AKTUELT
  Skuffede ansatte etter Hall Toll-salget: – Jeg har aldri vært på Heidi’s, men det høres ut som en evigvarende Oktoberfest.
  2 ÅR SIDEN
 5. AKTUELT
  26-års-grense fungerte ikke - nå endrer nattklubben konsept
  5 ÅR SIDEN
 6. AKTUELT
  Nye leietakere er på plass: Her åpner det to barer og en nattklubb
  2 ÅR SIDEN