Ny Trashpop-sjef: – Skal få til et sterkt og variert konsertprogram

Madelen Abrahamsen tar nå over stafettpinnen fra Pål Alvsaker som bookingsjef i TrashPop. Hun lover et sterkt og variert konsertprogram.

Oppdatert:
21 år gamle Madelen Abrahamsen er ny bookingsjef i Trashpop. Foto: Ida Søreng

– Det er kjempespennende, en god blanding av skrekk og spenning! Jeg gleder meg veldig, forteller hun.

21-åringen er opprinnelig fra Oslo, studerer økonomi på siste året, og har det siste drøye året jobbet som bookingsjef på Østsia. Og det var bookingjobben der som førte til at Madelen har funnet sin greie. Nå vil hun ta en master i Music Management på UiA – og booke kule band for TrashPop.

Foto: Ida Søreng Madelen gleder seg til å komme i gang i Trashpop. Foto: Ida Søreng

– Jeg har fått et slags kall om du vil. Jeg synes det er utrolig gøy, og jeg har lyst til å drive med dette videre. Det var helt naturlig å søke på stillingen da jeg så de lyste den ut. Et naturlig steg videre, sier hun.

Hun var uansett ferdig på Østsia til jul, og planen var å søke seg inn i TrashPop som frivillig.

– Jeg tenkte jeg egentlig skulle melde meg som frivillig, så det passa bra at de lyste ut stillingen. Så slipper jeg å jobbe meg oppover, sier hun og ler.

LES OGSÅ: Battle of the South: – Det blir helt sykt!

Rockejente

Musikksmaken har utviklet seg med årene, spesielt etter at hun startet med booking. Fra å digge rock har hun nå blitt mer allsidig i smaken.

– Jeg er vel en litt sånn rockejente. Første yndlingsbannet mitt var System of a Down, så gikk jeg over til Rammstein. Nå er jeg litt mer mainstream, og hører mye på P3.

– Jeg har aldri likt de som sier at de liker all slags musikk, men nå har jeg nok fått en litt lavere toleranse for ulik musikk. Jeg har utvidet horisonten litt, kan man vel si, smiler hun.

Foto: Scanpix Madelens første favorittband var rockebandet System of a Down. Bookingjobben har gjort Foto: Scanpix

Sterkt og variert konsertprogram

Jobben er fersk, og Madelen har ikke rukket å planlegge fremtidige bookinger. Men hun har sine tanker om hva hun ønsker.

– Foreløpig har jeg ingen konkrete planer, men det er mye som putrer i hodet mitt. Jeg er ganske sikker på at jeg skal få til et sterkt og variert konsertprogram. Jeg har jo mine ønsker om hvilke band jeg vil ha. På P3 dukket det opp et band som heter Hiawata! De hadde det vært utrolig kult å få booka, sier hun.

Det er mye som putrer i hodet mitt

Madelen liker kombinasjonen Trashpop har med noen store og flere mindre bookinger. Hun satser på å kjøre samme opplegg selv.

– De har booka mye bra, konserter jeg bare må få med meg. Ta for eksempel Team Me, Shining og Emilie Nicolas. Jeg fikk ikke sett Emilie Nicolas, og ble rett og slett skikkelig lei meg. Og så er det utrolig gøy å se at det fungerer på Tollboden, sier hun.

LES OGSÅ: Julegaveguide: Dette kjøper du til vennene dine!

– Det blir annerledes, på en god måte

– Hva er det som er så spesielt med jobben?

– Jeg liker følelsen av å se på en konsert det er jeg som står for. Å se at publikum koser seg, og vite at hadde det ikke vært for meg, så er det ikke sikkert det hadde blitt så bra.

– Hvordan blir det å gå fra Østsia til Trashpop?

– Jeg tror det blir annerledes, på en god måte. Misforstå meg rett, Østsia var også kjempebra, men der hadde jeg en stor gruppe under meg. Jeg er glad i å jobbe alene. Så jeg gleder meg til å være den eneste som jobber med booking. Du vet, jo flere folk, jo mer rot.

Søkere fra hele landet

Gunn-Hilde Erstad i TrashPop er godt fornøyd med den nye bookingsjefen.

Foto: Torgeir Eikeland Gunn-Hilde Erstad forteller at nivået på søkerne var høyt. Foto: Torgeir Eikeland

– Madelen har erfaring med booking fra før av, har vært med å lage et godt program på Østsia, og hun har ambisjoner om å fortsette med booking, sier hun.

Totalt fikk TrashPop inn åtte søkere på jobben, fra hele landet. Erstad forteller at nivået var høyt, med mange kvalifiserte søkere.

– Han eller hun måtte videreføre de tradisjonene TrashPop har med å tilby byen et variert program, med både internasjonale, nasjonale og lokale artister. Og selvfølgelig ha god kjennskap innen musikkbransjen, forteller hun.

Publisert:
Oppdatert:

KRSby-trynet: Madelen Abrahamsen

Hun digger Skambankt, har booka artister til Østsia det siste året, og blir utrolig starstruck. Denne ukas KRSby-tryne er TrashPop sin nye bookingsjef, Madelen Abrahamsen.

Oppdatert: