Aktuelt

Skal levere mat på døra – med taxi!

Nibbler lanserte denne uka levering for åtte restauranter i Kristiansand.

Publisert:
  • Magnus Nødland Skogedal
Agder Taxi skal samarbeide med Nibbler om leveringen. Arkivfoto: Kjartan Bjelland

– Vi er i gang med en pilotfase på matlevering. Nibbler ble lansert for ett år siden, og både bedrifter og privatkunder har etterspurt muligheten for å levere på døra. Det vi har lansert er en kombinasjon mellom egne sjåfører og Agder Taxi, sier konseptutvikler Kjetil Tversland.

LES MER:

Nå kan du bestille online take-away fra restauranter i Kristiansand

Taxi-samarbeid

Da Nibbler ble startet var den første funksjonen å være

LES MER:

et enkelt ledd mellom bestilling og henting av take-away,

med planer om levering etter hvert. Nå blir det altså alvor av planene. Løsningen for å kunne levere døgnet rundt er et samarbeid med Agder Taxi.

– Vi skal alltid kunne levere mat, og ved å samarbeide med Agder Taxi får de og utnyttet sin kapasitet bedre. Det er typisk en del dødtid for taxiene når folk skal spise. Nå vil vi teste ut hvordan logistikken i dette fungerer. Det blir spennende å se i helga, for det er ofte da mange bestiller take-away som de nå heller kan få rett på døra.

LES MER:

Her får du rimelig og god mat i Kristiansand

LES MER:

Dette er de 10 beste restaurantene i Kristiansand

Nibbler ble lansert i 2016. Foto: Skjermdump

Kan levere opptil 13 kilometer unna

Restaurantene som er med i Nibbler og har levering er i skrivende stund Indian Village, Saigon Nam Nam, Tilstede Mat og Mer, Harvey’s, Amigos, will.i.juice, Food Asylum og Le Monde Tapas.

– Bor du i sentrum betaler du 69 kroner for levering, 79 mellom 2-3 km og lengre enn det blir det enten 99, 129 kroner eller 149 for 10 + kilometer, alt etter avstand. Vi kan levere opptil 13 kilometer fra restauranten. Mange restauranter i byen er med i Nibbler, og etter vi lanserte levering på døra ønsker flere å bli med, sier Tversland.

Publisert:

– Korteste leveringen var på 20 meter

Nibbler fikk sin ilddåp da de bestemte seg for å tilby gratis levering forrige søndag.

Publisert: