Neste år blir Paradise Hotel helt annerledes

– Jeg er så forbanna lei av kjedelige badeferie-gjester uten ryggrad, skriver Isabel Raad på sin blogg. Sammen med Erik Sæter fra forrige sesong skal hun rekruttere folk til neste sesong av Paradise Hotel - og lover spill, spill, spill.

Oppdatert:
Isabel Raad fra Randaberg og Erik Sæter fra Bodø har fått i oppgave å rekruttere deltakere til neste års sesong.

Isabel Raad og Erik Sæter skal rekruttere deltakere til årets sesong. Dette bekrefter TV3. De var begge med i fjorårets sesong av serien.

Begge markerte seg som tydelige spillere. I sesong 11 av serien, er det nettopp det de leter etter.

Raad leter etter deltakere til «Team Isabel». Det går derfor an å spekulere i om hun og Erik får noen slags kaptein-roller, og at også de kommer tilbake på skjermen.

Følg Byas.no på Facebook!

– Kan ikke være redd for å spille

Isabel Raad skriver følgende i et blogginnlegg der hun forklarer hva hun ser etter:

– Du skal IKKE være redd for å spille spillet. Det er det absolutt viktigste jeg ser etter. Er du klar for å spille røft? Er du klar for å ta alle sjanser du får? Er du klar for å kjøre ditt eget race, spør hun.

– Denne sesongen blir nemlig den tøffeste sesongen spillmessig gjennom tidene, legger hun til.

LES OGSÅ:

LES MER:

Isabel Raad slipper bok: – Tror folk kommer til å forstå litt mer hvorfor jeg fungerer som jeg gjør

Ønsker folk som kan lyve og manipulere

Erik Sæter har på sin side lagt ut en video på sin Instagram-profil hvor han etterlyser folk som kan lyve, manipulere og var drittsekken på videregående skole.

– Men du må være smart i tillegg. Dette er spillernes sesong, erklærer han.

Ett lag ledet av Raad og ett ledet av Sæter, to av Paradise-historiens største kranglefanter? Hold på hatten, sier vi bare.

Årets sesong skal bli sykere enn noen gang, mere spill, mere kynisme, smartere mennesker. Har du eller noen du kjenner det i seg å delta i årets sesong? Tagg i kommentarfeltet🔥

TV3 bekrefter

Pressekontakt i TV3, Andreas Framnes, bekrefter til Byas at Isabel Raad og Erik Sæter skal rekruttere deltakere til årets sesong. Foreløpig er det bare de to som har fått oppgaven. Han vil ikke uttale seg videre om oppsettet til årets sesong.

Neste års sesong ser altså ut til å bli rene blodbadet. Det er bare å begynne å glede seg!

Publisert:
Oppdatert:

Isabel Raad er med i årets «71° nord – Norges tøffeste kjendis»

I programmets 12. sesong skal influenseren fra Randaberg Norge på langs for å kjempe om tittelen «Norges tøffeste kjendis».

Publisert: