Her blir snart uteserveringen røykfri

Kreftforeningen utfordrer serveringsbransjen til å teste røykfri uteservering. Fra 1. september kutter Godt Brød ut ute–røyken.

Oppdatert:
  • Lars Hjalmarsson
Kreftforeningens Camilla Gram er godt fornøyd med Godt Brøds innføring av røykfri uteservering!

I Bergen har Kreftforeningen fått flere serveringssteder med på å gjøre uteserveringen røykfri. Godt Brød i Stavanger følger opp.

– Noen røykere kommer nok til å bli hissige. Det er flere som er vant til å ta en røyk til kaffen. Men alt i alt så tror jeg det er flere som kommer til å sette pris på at vi lukter bakeri, og ikke har røyklukta som siver inn, sier daglig leder ved Godt Brød Sølvberget, Else Meidell til Aftenbladet.

Følg Byas.no på Facebook!

Begge Godt Brød-kafeene i Stavanger, Sølvberget og på Eiganes, innfører røykefri utestervering fra 1. september.

Kreftforeningen i Stavanger har utfordret serveringsbransjen til å teste ut ordningen, men Godt Brød dropper altså testperioden helt og kjører helt røykfritt om 1,5 måneders tid.

– Dette er en mulighet til å vise et standpunkt. Det at Godt Brød går foran gjør det kanskje enklere å få dytt i flere, sier distriktssjef i Kreftforeningen, Camilla Gram.

Les hele saken på Aftenbladet.no (krever abonnement).

Mer fra Byas:

LES MER:

Unge delt om de nye røyk- og snusetikettene

LES MER:

Nå kan du bestille mat syklet hjem av Foodora!

LES MER:

Partene inngikk forlik i Fargegata-saken

Publisert:
Oppdatert:

Flere Stavanger-kafeer kaster askebegrene på uteserveringen

69 prosent av det norske folk ønsker røykfri uteservering, viser Kreftforeningens Omverdenundersøkelse fra 2018. Nå blir flere av Stavangers uteserveringer røykfrie.

Oppdatert: