Aktuelt

Jaktet Palmesus-antrekk under moteshow

Lørdag var det duket for vårens moteshow på Sandens, med konferansier Marte Bratberg fra TV2-serien «Helt ny på 100 minutter». Flere publikummere fikk inspirasjon til hvordan kombinere grønne toner og slengbukser til årets strandfest!

Publisert:
  • Damares Stenbakk
Venninnene Ida Larsen, Kjersti Hovland og Lina Gullsmedmoen var en de som lot seg inspirere av moteshowet arrangert av Sandens. Alle foto i saken: Damares Stenbakk

– Det var bra variasjon i showet, både i kjønn og klesstiler. Også var det koselig å se barna på scenen, sier publikummer Kjersti Hovland med et stort smil.

Lørdag formiddag arrangerte Sandens årets moteshow for å vise fram sommerens største trender.

Venninnene Ida Larsen, Kjersti Hovland og Lina Gullsmedmoen lot seg inspirere av moteshowet.

Kjersti Hovland kom over Sandens-arrangement på Facebook, og tok turen sammen med venninnen Ida Larsen for å bli inspirert og heie fram venninnen, som gikk på catwalken.

– Jeg er flink til å se hva som skjer på Facebook for å se hva som skjer i byen. I tillegg kjenner jeg Lina, som gikk på catwalken. Det var jo ekstra gøy, forklarer en blid Kjersti til KRSby.

Inspirasjon til Palmesus

Hovland innrømmer at moteshowet ga inspirasjon til sommeren. Slengbukser og blomster var en klar favoritt.

– Jeg synes det er fint med slengbukser og det så jeg på scenen. Ellers synes jeg det er fint med blomster, sier hun.

Både slengbukser og blomster var å se på catwalken.

– Hva tror dere blir den største trenden framover?

– Nå er jo 90-tallet tilbake, noe jeg ikke synes er lekkert. Men jeg synes olabukser med høyt liv er kult, med en litt sånn guttepassform, forteller Ida.

– Jeg synes det er kult slik Urban har, plagg som er kjønnsnøytralt. At jenter kan også går i ‘baggy’ klær. Jeg liker det jo komfortabelt, så jeg synes det er veldig fint. Det er noe jeg vil ta i bruk under Palmesus, sier Kjersti hun smilende.

Olabukser med print er et av årets må ha-plagg!

– Hele stemningen var fantastisk

Markedskoordinator hos Sandens, Silje Rullestad, var svært fornøyd med å gi kundene ny inspirasjon til garderoben.

Silje Rullestad, Markedskoordinator for Sandens i Markens.

– Jeg er veldig fornøyd med moteshowet. Vi har jo moteshow to ganger i året, både på høsten og våren, og vi gleder oss like mye hvert år, forteller hun.

– Det var også veldig gøy at Marte Brattberg var konferansier og krydret litt opp! Generelt hele stemningen var fantastisk, forklarer hun videre.

Konferansier Marte Bratberg skapte god stemning lørdag formiddag på Sandens. Bratberg er kjent som radiovert i NRJ og programleder i serien «Helt ny på 100 minutter» på TV 2 Livsstil.

– Fikk du noe inspirasjon selv?

– På Sandens får man jo alle vårtrendene. Mye volanger, print og blomster. Det er jo volangene som står i sentrum i år, som ikke har vært ‘in’ før, men som tar seg opp i år.

Hun mener at moteshowene Sandens arrangerer er viktig for deres markedsføring som motehuset i Markens.

– Det er viktig å arrangere moteshow på Sandens fordi vil jo vi være motehuset i Markens, noe vi er.

– Og vi vil jo representere alt det bra våre butikker har, derfor er det viktig for oss å vise at vi er et trendy senter som appellerer til de som er moteinteresserte, avslutter Rullestad smilende.

Publisert:
  1. Palmesus

Her deler Charlotte Thorstvedt sine beste stiltips

Publisert: