Kjeden åpner sin femte butikk på Kilden

Lars Monsen Store åpner sin første butikk på Vestlandet - i Stavanger.

Lars Monsen Store åpnet i dag, 5 mars, på Kilden Kjøpesenter i Stavanger. FOTO: Eline Hestvik

Lars Monsen Store åpnet i dag, 5. mars, sin femte butikk i landet. Valget falt på kjøpesenteret Kilden i Hillevåg.

– Etter etableringene i nord har vi hatt en klar strategi om å rette kursen videre til de største byene i Norge. Ikke fordi at vi ikke liker oss i nord, tvert imot, men vi ønsker naturligvis også å tilby våre egenutviklede Lars Monsen produkter der hvor folk flest bor, sier daglig leder Chris Løvold i en pressemelding.

– Vi er kjempefornøyd med å ha fått Lars Monsen Store til Kilden Kjøpesenter, og være det første senteret i Rogaland som selger Lars Monsen-produkter, sier senterleder Marianne Madland ved Kilden til Byas, og legger til at selve åpningen av butikken har gått som planlagt.

LES MER:

Mor og datter åpner butikk på Amfi Madla

Villmarks- og ekspedisjonsfarer Lars Monsen i egen kolleksjon. FOTO: Presse

Selskapet Lars Monsen Gear AS driver butikkene som underavdelinger i tillegg til nettbutikk. Utover dette finnes Lars Monsen-produkter hos 30 eksterne forhandlere rundt om i Norge.

Lars Monsen står selv i spissen som produktutvikler, ifølge pressemeldingen. Kolleksjonen skal passe til både hardbarkede ekspedisjonfarere og turglade friluftsfolk.

I fjor hadde Lars Monsen Gear AS nesten 14 millioner kroner i driftsinntekter, og et resultat før skatt ble på nesten 3 millioner kroner i minus, ifølge proff.no. Siden oppstarten i 2016 har selskapet utvidet med flere butikker, og har nå etablert seg i Bodø, Alta, Tromsø, Sandvika og Stavanger.

Og det vil komme flere i framtiden, ifølge daglig leder:

– Vi utelukker ikke Trondheim eller Bergen, sier Løvold i pressemeldingen.

Publisert:

Only stenger butikken, men jakter nye sentrumslokaler

Lørdag 29. februar låser Only dørene, så starter jakten på et nytt lokale.