Nova nattklubb vil ta over VIP-kundene til Hall Toll

Savner du høy champagneføring etter 17. mai? Da kan du fortsette festen fredag klokka 22. Da åpner nemlig Nova nattklubb dørene for første gang.

Publisert:

– Det skal være et sted der det er lov å vise seg fram, sier daglig leder ved Nova nattklubb, Deividas Kupciunas (24).

Nå legges siste hånd på verket i toppetasjen til utelivskomplekset på Skagenkaien. Her har det ikke blitt arrangert en eneste fest siden Taket takket for seg (igjen) for halvannet år siden.

Mens rørleggere og elektrikere gjør sitt, holder noen andre håndverkere på å sperre inne VIP-området med et glassgjerde. På veggen bak baren henger de store champagneflaskene klare.

– Vi skal fylle tomrommet etter Hall Toll, sier Kupciunas.

Festplassen

Derfor tror han at gjestene vil ønske VIP-tilbudet velkommen, i stedet for at det vil skremme dem unna. I sittegrupper i både første og andre etasje kan du på lørdager booke bord fra 3500 til 7000 kroner. Prisen varierer etter hva du vil ha på bordet og hvor mange personer som skal ha sitteplass.

– Det skal være en festplass. En plass for å feire, hvor folk kan komme inn og tenke at «wow, dette var kult!».

– Hva med dem som bare vil ta seg en tur på byen?

– Jo, det skal også være et sted for dem også. Hvor man kan sette seg ned, ta et par glass champagne og kose seg. Vi jobber allerede med å få enda flere sittegrupper inn i lokalet, sier 24-åringen.

Nattklubben går over to plan. Øverste etasje er i stor grad forbeholdt VIP-gjestene. LED-lysene på veggen er gjennomgående i hele lokalet.

Veggene i lokalet er dekket av LED-lys som DJen kontrollerer. Sandnes-DJen Labi Ramaj blir utestedets faste disc jockey, i tillegg vil Nova prøve å hanke inn andre artister fra inn- og utland.

– Vi ser for oss temafester og andre events, men den første tiden blir en innkjøringsperiode. Vi må først se på hva som fungerer, sier Kupciunas.

Champagnen bak baren står klar.

Endelig åpning

Lokalet i Stavanger sentrum sto tomt i lang tid. Thon Eiendom ville først leie ut hele utelivskomplekset, men måtte til slutt endre vilkårene for at noen leietakere ville ta sjansen.

LES OGSÅ:

To måneder etter var nye leiekontrakter signert. Oslo-konseptet Uvisst tok over lokalene på bakkeplan, og Nova skulle inn i toppetasjen.

Søknader om skjenkebevillinger ble sendt og nattklubben fikk grønt lys av kommunen tirsdag denne uka.

Mange har tatt seg en fest eller to i toppetasjen her. Nå skal Nova prøve lykken etter at Taket ble slått konkurs to ganger.

– Vi har ventet på papirene med smerte og lengsel. Vi håpte at vi kunne få med oss 16. og 17. mai, men det gjorde vi dessverre ikke, sier Asle Klungland.

Han er investoren som satser pengene sine på utelivsdrømmen i Stavanger. Fra før eier han en bensinstasjon og jernvarehandel på Hauge i Dalane, samt utestedet Crazy Piano på Bryne.

– Nå ser vi bare fram til å åpne, det blir veldig spennende å komme i gang, sier Klungland før åpningshelga.

Foreløpig tomt på dansegulvet, men på fredag skal det fylles opp igjen for første gang på halvannet år. Nattklubben har plass til 400 gjester.

Taus om kostnader

Kupciunas kjenner sjefen sin godt. 24-åringen startet først som ryddegutt ved utestedet på Bryne, men jobbet seg oppover og var i to år daglig leder ved Crazy Piano.

Nå får han også sjansen til å drive nattklubb i storbyen, og få folk over på «riktig» side av Vågen, som han kaller det.

– Mange har et forhold til dette stedet. Jeg håper folk liker det vi har gjort og at vi klarer oss godt, sier Kupciunas.

– Hvor mye har dere investert i nattklubben?

– He he, det har kostet litt, men det tror jeg du må spørre Asle om, sier Kupciunas.

– Altfor mye, ha ha ha, nei, altfor mye, var svaret til Klungland.

MER FRA BYAS:

LES MER:

– Jeg har spist taco hver dag i ett år og jeg er fortsatt ikke lei

LES MER:

Coffeeberry trapper ned utvidelsesplaner etter underskudd

LES MER:

Rituals åpner i de gamle Nespresso-lokalene

LES MER:

I enden av Pedersgata dukker det opp en helt ny restaurant

Publisert:

Planlegger ny festival på travbanen for 40.000 besøkende

Vil ha landets største 16.- og 17. mai-fest til Forus. Arrangøren lover artister i verdensklasse.

Oppdatert: