Lite action på Tinder i det siste? Dette kan være grunnen!

Nei, du trenger ikke kaste klærne. Men det kan være lurt å sprite opp fargene litt!

Publisert:
Lurer du på hvorfor du får så få høyreswipes i retur på Tinder? I følge en studie kan det skyldes antrekket ditt

Blitt litt få swipes i din retning i det siste? Kanskje kan det skyldes noe så enkelt som at klærne du har på deg på profilbildet er noe kjedelige.

Det skriver Mashable.com, som har sett på en egen Tinder-studie.

Analyse av profilbilder

Tinder har analysert 12.000 profilbilder av menn og kvinner mellom 18-40 år, i New York, Los Angeles og Atlanta. Studien viser at det store flertallet av brukerne har ganske like profilbilder, hvor de har på seg antrekk som ikke akkurat får dem til å skille seg ut i mengden.

Ifølge analysen, bruker hele 72 prosent av mennene helt vanlige basics, og i nøytrale farger. 56,2 prosent av kvinnene gjør det samme.

Tinder: – Falske profiler har lenge vært en effektiv måte å svindle folk på

Dropp den hvite skjorta

Svart var den mest populære fargen hos begge kjønn, etterfulgt av hvit, blå og grå. Og når det gjelder selve antrekkene, er menn voldsomt glad i langermede skjorter med knapper, viser det seg. Hele 32,8 prosent bruker dette på profilbildet, faktisk.

Kanskje det blir litt flere swipes på deg om du bytter til en oransj genser? Høres jo rart ut, men verdt et forsøk! Kanskje det blir litt flere swipes på deg om du bytter til en oransj genser? Høres jo rart ut, men verdt et forsøk! FOTO: SHUTTERSTOCK, NTB SCANPIX

Kvinner holder seg stort sett til kjoler, etterfult av singlet. Hvem skulle tro at klærne hadde så mye å si?

«Klær er en viktig måte for individer å sende signaler til potensielle Tinder-treff. …] Et profilbilde gir et viktig glimt av en persons personlighet, […] og klær er en faktor som er med å skape et inntrykk av hvem personen er. », sier Dr. Jessica Carbino, sosiolog ved Tinder, til [Mashable.

8 verstinger på Tinder

Kort oppsummert: Nøytrale farger som sort, hvitt og beige gjør deg ingen tjenester. Tinders eget tips, går som følgende:

«Gitt at det store flertallet av brukerne er iført nøytrale farger, bør enkeltpersoner som ønsker å stikke seg ut bruke sprekere farger.»

Bruk farger, altså! Høres kanskje litt for enkelt ut, men kanskje verdt et forsøk?

Her er Tinder-tipsene som funker

Publisert:

Lite action på Tinder i det siste? Dette kan være grunnen!

Nei, du trenger ikke kaste klærne. Men det kan være lurt å sprite opp fargene litt!

Publisert: