Hall Toll har blitt solgt: Ny utelivskjede tar over lokalene

Hall Toll blir afterskibar året rundt når Heidi’s Bier Bar flytter inn i løpet av våren. Daglig leder bekrefter at ny kjede overtar lokalene.

Oppdatert:
Heidi’s Bier Bar er kjent for sitt uhøytidelige preg, med dansing på bordene og afterski- og oktoberfeststemning året rundt. Nå erstatter denne utelivskjeden Hall Toll.

– Det stemmer at vi har solgt Hall Toll og at nye eiere har tatt over lokalet. Det er selvsagt rart for oss som har vært med så lenge, men trolig mest vemodig for de ansatte, sier daglig leder ved Hall Toll, Lavrans Gjønnes til Byas.

– Skilles som venner

Han er svært kortfattet og ønsker ikke å si mer om saken. Han henviser til Beverly-eier og styremedlem i Pakkhuset på Holmen AS, selskapet bak Hall Toll, Øivind Ekeland for ytterligere kommentarer.

Gjønnes bekrefter at Ekeland skal ha en finger med i spillet i det nye utelivskonseptet som skal flytte inn i lokalene ved Skansekaien.

LES OGSÅ: Så mange prikker har ditt favorittutested

Byas har gjentatte ganger forsøkt å komme i kontakt med Ekeland, men har dessverre ikke lykkes.

– Det eneste jeg vil si er at alle de tidligere eierne av Hall Toll skilles som venner. Vi var klare for å gå i gang med et nytt år, men det var noen andre som hadde veldig lyst på lokalet, sier Gjønnes.

Øivind Ekeland er en kjent skikkelse i utelivet i Stavanger. Nå skal han også ha en finger med i spillet i det nye utelivskonseptet på Skansekaien.

Holder åpent ut januar

Hall Toll er et av Norges største utesteder. Det har plass til 1400 gjester over to etasjer og åpnet dørene i 2004.

Hall Toll kommer til å holde åpent som normalt fram til 2. februar.

Byas har fått bekreftet fra to kilder at det ble holdt et allmøte for de ansatte om eierbyttet fredag. Rundt 70 personer jobber på Hall Toll, men Byas vet foreløpig ikke om disse beholder jobben etter at de nye eierne er på plass.

Hall Toll har vært selve kronjuvelen blant nattklubbene i Stavanger, og en viktig arena når store sportsbegivenheter skal feires i byen. Enten det er NM-gull i ishockey, eller som her, da Viking rykket opp igjen til Eliteserien.

Afterskibar

I en pressemelding Byas får tilsendt klokka 17 mandag ettermiddag, bekrefter utelivskonsernet Rekon at det er Heidi’s Bier Bar som flytter inn i Hall Toll-lokalene.

På nettsiden til utelivskjeden står det at verter og vertinner er kledd opp i tyrolerkjoler og lederhosen, tydelig inspirert av tyskernes Oktoberfest.

Utelivskjeden frister med «ekte afterskistemning med tilhørende dans på bordene», og omtaler seg selv som Norges beste afterskibar, ifølge nettsiden.

I pressemeldingen står det at lokalet skal gjennom en totalrenovering før åpning. Heidi’s Bier Bar vil holde til i andre etasje, mens Hall Toll Streetfood skal servere mat i etasjen under.

Samtidig skal det etableres en mathall som skal servere streetfood permanent. Her vil det også være mulig for flere foodtrucks å selge mat.

Ifølge pressemeldingen skal det nye utelivs- og matkonseptet stå klart i løpet av våren.

Slik ser det ut hos Heidi’s Bier Bar i Kristiansand.

Fra før finnes Heidi’s Bier Bar i sju norske byer. Samme kjede har også sju utesteder i Danmark og ett utested i Finland.

Rekom er Nordens største utelivskonsern. Selskapet eier og driver i alt flere enn 80 barer og nattklubber i Danmark, Norge og Finland.

MER FRA BYAS:

LES MER:

Pjolter og Punsj vant pris: - Vi har oppnådd det vi ønsker

LES MER:

Daglig leder av utested skjelte ut skjenkekontrollen

LES MER:

Få oversikten: Disse nye restaurantene kommer til Stavanger

LES MER:

Her åpner Mano Pizza: – Vi har lyst til å lage den beste pizzaen i verden

Publisert:
Oppdatert:

Salget av Hall Toll: – Vi går ned med flagget til topps

Det har vært svært tøffe år økonomisk for Hall Toll. 2018 ble derimot en opptur, men så kom nyheten om salget. Det synes de ansatte er fryktelig trist.

Oppdatert: