Aktuelt

Grillmester vil bli MasterChef

Mandag starter en ny runde med MasterChef på TV3, og denne gangen er det hobbykokkenes tur. En av dem er kristiansandsmannen Hans Otto Pedersen.

Publisert:
  • Ida Søreng

Kristiansandsmannen Hans Otto Pedersen blir å se på TV3 fremover. Foto: TV3

– Jeg meldte meg på rett og slett for moroskyld og galskap, og jeg hadde ikke trodd at de skulle ringe meg opp, sier Hans Otto til KRSby.

Da produsentene ville ha ham inn på casting i Oslo takket han nei, men de fikk ham med på et intervju på Skype – og da var det gjort.

- LES OGSÅ: Utvekslingsstudenter på «the søndagstur» skapte kø

Foto: TV3/Lars E. Andreassen Denne sesongen av MasterChef byr på kjente og ukjente fjes. Foto: TV3/Lars E. Andreassen

MasterChef spesial har premiere på TV 3 i kveld, og denne gang skal tre masterChef-veteraner og tre hobbykokker møtes til kokkekamp.

Deltakerne skal imponere dommerne Eyvind Hellstrøm, Gregory Paul og Kjartan Skjelde i varierte og krevende utfordringer, skriver TV 3 i en pressemelding.

Amatørgrilling

Hans Otto er til daglig kjøpmann på Meny, men på fritiden er han med i amatørgrillaget Gourmetguttane.

– Vi griller i konkurranser og leier oss ut til ulike events. Så bakgrunnen til at jeg ble med på MasterChef var grillingen, forteller han.

Gourmetguttane har også vært med i NM (førsteplass i 2012), EM (tredjeplass) og VM (19. plass av over 180 lag). I sommer skal de være med i nytt VM i Gøteborg.

Foto: TV3/Lars E. Andreassen Gregory Paul, Eyvind Hellstrøm og Kjartan Skjelde er dommere også i denne spesialutgaven av MasterChef. Foto: TV3/Lars E. Andreassen

– Da må du holde nervene på plass

I kveldens episode skal kristiansanderen konkurrere mot Sigurd Sollien, Sarah Natasha Melbye, Storm Pedersen og to andre hobbykokker.

– Hva var den største utfordringen med å være med på showet?

– Å holde hodet kaldt når du får 30 minutter til å presentere en fullkommen rett for Helstrøm. Da må du holde nervene på plass, svarer Hans Otto.

Storm Pedersen, Sigurd Sollien, Sarah Natasha Melbye, Jannecke Weeden, Hans-Erik Dyvik Husby, Ørjan Burøe, Mira Craig, Are Sende Osen og Carina Dahl deltar også i konkurransen.

- LES OGSÅ: Sjekk hvem som var på byen i natt

- LES OGSÅ: TrashPop flytter fra Tollboden til Aladdin

- LES OGSÅ: Sørlandsbryggeriene: – 2015 blir et øl-år

Publisert:
  1. TV3

Tangen-elever stylet leilighet til 6,9 millioner

Hvordan styler man egentlig en splitter ny leilighet på Tangen Ytterst? Den utfordringen fikk nylig interiørelevene ved Tangen videregående skole!

Oppdatert: