Stor oversikt: Disse produsentene dukker opp i Mathallen Stavanger

Åpningen av Mathallen er like rundt hjørnet. Her er oversikten over hvem du finner der.

KLAR: Nå åpner dørene til Mathallen. Whitney Love og Nils-Henrik Stokke har all grunn til å være fornøyde.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over åtte år gammel

Torsdag 3. september klokken 13.00 åpner Mathallen Stavanger dørene med snorklipping, jubel og alt som hører til.

Inne i hallen tilbys varer fra en rekke lokale produsenter, som lager alt fra ost og sjokoalde til egg og røykelaks.

Totalt er de omtrent 50 i tallet.

\- Selv om vi åpner nå er ikke absolutt alle helt klare enda. Dette er 90 prosent av totalen, påpeker daglig leder hos Mathallen, Whitney Love.

L**ES OGSÅ:

Les også

ØST slo knockout på Mathallen helt på tampen

Her er oversikten:

- Alvens godteri

- Anda gård organiske egg

- Ask gård

- Big green egg

- Blåne is

- Brimse gård

- Buøy bakeri

- Delizia

- Eigersund chokolade fabrikk

- Eimealt

- Energimat

- Figgjo

- Hanasand

- Hario (japansk kaffeutstyr)

- Herbaria (tørkede urter og krydder)

- Allergikokken

- Hilde Thomsen

- Hitra ost

- Hydrokult

- Idsøe

- Il gelato

- Jakobs brød

- Kjerringøy ost

- Lervig kaffe

- Litlestol

- Lysefjorden sjokolade

- Midtjord gård

- Mikal laks

- North sea salt works

- Ostehuset øst

- Osteverkstedet

- Premier produkter

- Prima Jæren

- Røros meieri

- Safteriet

- Selvåg gartneri

- Stavanger kaffebrenneri

- Stavanger ysteri

- Suldalsskinka

- The Nordic Alphabet

- Tjamsland ost

- Urban cultivator

- Voll ysteri

Jess! Det var omtrent alle som er klare så langt.

Åpningstidene hos Mathallen kommer forøvrig å være mandag - fredag: 10.00 - 19.00, og lørdag 10.00 - 17.00. Søndag? Stengt.

**LES OGSÅ:

Publisert: