Stor oversikt: Disse produsentene dukker opp i Mathallen Stavanger
Åpningen av Mathallen er like rundt hjørnet. Her er oversikten over hvem du finner der.
Torsdag 3. september klokken 13.00 åpner Mathallen Stavanger dørene med snorklipping, jubel og alt som hører til.
Inne i hallen tilbys varer fra en rekke lokale produsenter, som lager alt fra ost og sjokoalde til egg og røykelaks.
Totalt er de omtrent 50 i tallet.
\- Selv om vi åpner nå er ikke absolutt alle helt klare enda. Dette er 90 prosent av totalen, påpeker daglig leder hos Mathallen, Whitney Love.
L**ES OGSÅ:
ØST slo knockout på Mathallen helt på tampen
Her er oversikten:
- Alvens godteri
- Anda gård organiske egg
- Ask gård
- Big green egg
- Blåne is
- Brimse gård
- Buøy bakeri
- Delizia
- Eigersund chokolade fabrikk
- Eimealt
- Energimat
- Figgjo
- Hanasand
- Hario (japansk kaffeutstyr)
- Herbaria (tørkede urter og krydder)
- Allergikokken
- Hilde Thomsen
- Hitra ost
- Hydrokult
- Idsøe
- Il gelato
- Jakobs brød
- Kjerringøy ost
- Lervig kaffe
- Litlestol
- Lysefjorden sjokolade
- Midtjord gård
- Mikal laks
- North sea salt works
- Ostehuset øst
- Osteverkstedet
- Premier produkter
- Prima Jæren
- Røros meieri
- Safteriet
- Selvåg gartneri
- Stavanger kaffebrenneri
- Stavanger ysteri
- Suldalsskinka
- The Nordic Alphabet
- Tjamsland ost
- Urban cultivator
- Voll ysteri
Jess! Det var omtrent alle som er klare så langt.
Åpningstidene hos Mathallen kommer forøvrig å være mandag - fredag: 10.00 - 19.00, og lørdag 10.00 - 17.00. Søndag? Stengt.
**LES OGSÅ: