Er dette de beste sjekketriksene i byen?

I 2018 lever sjekkereplikkene fremdeles i beste velgående. I Stavanger finner vi flere av dem. Byas tok en tur på gata for å finne ut hva siddisene tror slår an.

Oppdatert:

Det er ikke bare replikker som brukes. Noen danser også, når de vil tiltrekke seg det motsatte kjønn.

Andre benytter seg av sin Pokémon-samling, i et forsøk på å «catch em’ all».

I de digitale tidene er det nok ikke overraskende at Google brukes, men det er kanskje litt mer politisk ukorrekt at noen prøver å spille på vekt.

Følg Byas.no på Facebook!

Sjekke-ekspert Steffen Furberg kan nikke gjenkjennende til dette. Ifølge han er det viktig at en tar initiativ og at en leder an.

Ikke minst bør personer gå ut av sin komfortsone. En virkelig «cheezy» sjekkereplikk kan bidra til å bryte isen på en god måte.

– Jo oftere du klarer å pushe deg til å ta kontakt med nye mennesker, jo enklere blir det. Sjekking skal være morsomt, og om du ønsker å bli flinkere er det lurt å finne en god kombinasjon mellom å ha det gøy samt å utfordre seg selv, sier Furberg.

OBS OBS: Om du lar deg inspirere av denne videoen, tar ikke Byas ansvaret for eventuell ydmykelse som følge av eksperimentering med replikkene.

Lykke til!

MER FRA BYAS:

LES MER:

Sjekke-ekspert: Slik får du draget

LES MER:

Linn savnet alternative møteplasser for single i Stavanger. Det har hun gjort noe med

LES MER:

Over en halv million nordmenn bruker datingapper. Gøril er en av dem

LES MER:

Dette burde det stå i bioen din hvis du vil lykkes med nettdating

Publisert:
Oppdatert:

Sjekkereplikkene du ikke skal bruke på valentinsdagen

På fredag er det valentinsdag, og mange sliter kanskje med å finne seg en partner (eller de «gode» sjekkereplikkene). La Byas og Google Translate hjelpe deg med det.

Oppdatert: