Tørst har åpnet dørene i Fargegata

​Vi sjekket ut gatas nyeste tilskudd.

Oppdatert:
TØRST: Denne flotte buketten jobber på Tøst. Fra venstre ser du Triin Solland, Kim Hansen, Espen Hauksson og Collin Chuefor.

Det første som møter meg når jeg trør over terskelen til den nye juiceplassen er duften av pannekaker som fyller det lille lokalet, som før var hjemmet til Sjokoladepiken.

Men det er ikke mye som minner om det som en gang var.

Med en ny og stilren look, behagelig lounge-musikk i bakgrunnen og masse frisk frukt på disken er stedet ugjenkjennelig til det positive.

**LES OGSÅ:

LES MER:

Hva skjedde med Alanya?

FRUKT: Dette synet er det første som møter deg i lokalene til Tørst.

\- Vil du smake en juice? spør daglig leder på Tørst, Triin Solland.

- Ja, veldig gjerne! Surprise me, svarer jeg.

Jeg får en Eple booster, som smaker forfriskende.

**LES OGSÅ:

LES MER:

Tok papegøye med på kafé

Slow opening

Tørst har faktisk allerede rukket å ha dørene åpne siden 29. juli, men konseptet er ikke helt i havn enda.

- Vi kjører en slow opening, sier Solland.

- Årsaken er at vi fortsatt venter på alkoholbevilgningen. Derfor har vi foreløpig bare åpent på dagtid. Vi forventer at det blir alkoholservering i slutten av august.

PANNEKAKER: En del av konseptet er at du får kjøpt pannekaker på dagtid. Her er Espen Hauksson i full sving foran takka.

Foreløpig er åpningstidene 11.00 til18.00 hver dag, utenom søndag som er 13.00 til18.00.

Men når Tørst etter hvert får servere alkohol kommer konseptet til å være todelt: juicebar på dagtid og cocktailbar på kveldstid.

\- Vi kommer til å forsøke å lage et sceneskifte hver kveld i fem-seks-tiden. Da rydder vi vekk frukta for dagen, og kjører på med cocktailbar hvor menyen blir helt annerledes enn på dagtid, forklarer Solland.

**LES OGSÅ:

LES MER:

Åpner pop up-kafé i østre bydel

Anbefaler Blåbær booster

Konseptet har hentet inspirasjon fra Danmark og London, hvor dette er en populær måte å drive bar på.

- Vi prøver å lage noe annerledes, og ha en egen stil, forklarer hun.

På dagtid koster alt 50 kroner, om det er juice, smoothie eller pannekaker man vil ha.

ANBEFALER: En kunde Byas snakket med anbefaler Blåbær boosteren.

**LES OGSÅ:

LES MER:

Nytt lokalt konsept kommer i Fargegaten

- Hvordan har det gått så langt etter at dere åpnet?

\- Det har gått veldig fint. Vi har allerede noen faste kunder som er her flere ganger i uka, sier Solland.

Vi treffer noen av dem. Utenfor Tørst sitter nemlig en liten gjeng kunder rundt et bord med hver sin juice i hånda.

- Jeg har allerede vært her flere ganger, og jeg må si at jeg elsker konseptet, sier kunden.

KUNDE: Byas snakket med den hyggelige dama på kafeen, og glemte helt å spørre hva hun het. Vet du hvem det er? Send oss gjerne en mail!

Hun synes det er et stort pluss at juicebaren ligger i Fargegaten, eller Øvre holmegate som den strengt tatt egentlig heter.

\- I dag prøvde jeg en med mango. Den var god, men jeg liker aller best den med blåbær, sier hun.

**LES OGSÅ:

LES MER:

Ja til ny pub i Fargegata

Publisert:
Oppdatert:

Nytt lokalt konsept kommer i Fargegaten

Åpner i løpet av juli og satser samtidig i Oslo.

Oppdatert: