«Let’s change the world with some rock»

I dag skriver Daniel en liten oppdatering. Dagene går like fort som de kommer her i St. Merryn, til tross for at solen har en svær himmel den må gli over i dagens løp. I hjertet av åkrene ved siden av en «Måkepark» (Som ikke nødvendigvis vekker noen stor nysgjerrighet hos 5 sørlendinger.) befinner vi […]

Oppdatert:

I dag skriver Daniel en liten oppdatering.

Dagene går like fort som de kommer her i St. Merryn, til tross for at solen har en svær himmel den må gli over i dagens løp. I hjertet av åkrene ved siden av en «Måkepark» (Som ikke nødvendigvis vekker noen stor nysgjerrighet hos 5 sørlendinger.) befinner vi oss i noe som kan se ut som en gammel militærbase; nemlig i «Airfield Studios». Ingen wifi, ingen mobildekning, bare oss og instrumentene våre, med andre ord de best mulig omgivelsene vi kunne hatt når vi jobber kreativt.

IMG_9281

I forkant av reisen var vi alle veldig spente på hvordan det hele ville bli; hvordan Paul kom til å være, hvordan lyden i studio ville bli og hvordan kjemien mellom oss og Paul kom til å bli. Helt ærlig kunne vi ikke vært mer fornøyde. Paul er definitivt den rette vi kunne valgt for dette arbeidet, han er virkelig en real, jordnær og dyktig type med erfaringer som strekker seg over flere tiår, hvilket vi merker godt når vi jobber med han. I tillegg til at han er en erfaren produsent – er han en skikkelig flott fyr. Det er kanskje et av de «you had to be there»-øyeblikkene, men vi kom i en samtale med Paul underveis i innspillingen der vi virkelig brøt isen på et veldig personlig nivå. Vi snakket om de drivkreftene som drev oss til å skrive disse tekstene, drev oss til å holde på med musikk. Og han fortalte om sin filosofi med musikk og i livet generelt, en samtale som definitivt kommer til å forme dette prosjektet. Hvilket vi er utrolig takknemlige for.

IMG_9253

Innspillingen går radig og stødig, det at vi har øvd oss ihjel viser seg med å gi gode resultater. Ikke minst er det utrolig gøy å få positive reaksjoner og kompliment fra en kjempeengasjert og genuin produsent. Det må vi helt ærlig og jordnært innrømme, rosende ord fra Paul er noe vi alle tar til oss, virkelig en god bekreftelse å få på alt det harde og lidenskapelige arbeidet vi har lagt i dette hver for oss, og sammen som et band. Men nå må vi komme oss tilbake til innspillingen, vi sier det som Paul sa etter «samtalen» «Let’s change the world with some rock» Best regards Cheap Karma.

IMG_9264
Publisert:
Oppdatert:

Med hjartet på rette staden – Cheap Karma

Har Cheap Karma havnet i Aidensfield?

Oppdatert: