Aktuelt

3 av 5 rogalendinger hadde svart ja til utendørs sex

Kvinner mellom 25 og 34 år er de som er mest gira på sex i naturen.

Nesten alle de som har prøvd å ha sex ute i det fri, sier de vil gjøre det igjen. FOTO: Dimasik_sh / Shutterstock / NTB scanpix

– Ingen overraskelser her! Mitt inntrykk av Rogaland er at det er åpne folk, sier Tonje W. Olsen, nettredaktør hos Nytelse.no, som står bak undersøkelsen.

1000 personer deltok i undersøkelsen på landsbasis. Vestfoldingene er særlig villige til å ta seg en runde i det fri, mens Rogaland stikker av med tredjeplassen.

Skogen, stranden eller en fjelltopp?

Kvinner mellom 25 og 34 år er de som er mest gira på sex i naturen. Når de blir bedt om å fortelle hva som er årsaken til hvorfor, svarer kvinnene blant annet at de eller partneren tenner på det, de syntes det er spennende å kunne bli oppdaget, de vil prøve noe nytt eller at de lar seg rive med når sexlysten byr seg.

Favorittstedene å ha sex på er skogen, stranden eller en fjelltopp, mens ute i en båt virker minst fristende.

Det har gitt mersmak blant de som allerede har prøvd sex i det fri. Faktisk er det bare 1,8 prosent som ikke kunne tenke seg å gjøre det igjen, fordi de syntes sex innendørs er mer praktisk

Tonje W. Olsen, nettredaktør hos Nytelse.no, opplever at rogalendinger flest er åpne for å snakke om sex. FOTO: Nytelse.no

Av de som sier at de ikke har hatt sex utendørs, sier 50 prosent at årsaken er at sjansen rett og slett ikke har bydd seg.

Usjenerte naturglade rogalendinger

– Med stor fare for å sette noen i bås så vil jeg si at disse tallene i stor grad gjenspeiler det jeg ser ellers når det kommer til seksualitet. De fylkene som «scorer høyt» i denne undersøkelsen er også steder vi har veldig mye kunder, det er disse som er åpne for å teste nye ting og det er kanskje disse som er mest åpne for å snakke om det også, forteller Olsen.

Hun erfarer at rogalendinger flest er av den åpne typen.

– Når en rogalending kontakter meg så vet jeg at det blir en fin og åpen samtale hvor vi begge lærer noe. Jeg ser også at vi har mye kunder i området og jeg vet at gjennomsnitts-rogalendingen ikke er en sjenert type og det elsker jeg!

– Og dere har jo nydelig natur, så dere er vel generelt mer ute enn mange andre, legger hun til.

Publisert:

 1. Sex
 2. Seksualitet
 3. Natur
 4. Rogaland

Black Friday mest populært blant unge

I fjor deltok en av tre nordmenn på Black Friday. Handelsdagen er mest populær blant de unge, og kvinner handler mer enn menn, ifølge en SIFO-undersøkelse.

Relaterte artikler

 1. LIVSSTIL

  Flere unge dropper fyllefest i Syden: – Destinasjoner skal gjerne skille seg ut både på Instagram og opplevelsesmessig.

  12 MÅNEDER SIDEN
 2. LIVSSTIL

  Denne treningsformen er blitt mer populær

  9 MÅNEDER SIDEN
 3. AKTUELT

  Bli med inn i Carlings’ nye flaggskip i Klubbgata

  8 MÅNEDER SIDEN
 4. AKTUELT

  Flere og flere damer i dørå

  10 MÅNEDER SIDEN
 5. LIVSSTIL

  Flere vil fjerne ubehagelig store bryster

  1 ÅR SIDEN
 6. AKTUELT

  Rekordmange publikummere kommer til Utopia i år

  10 MÅNEDER SIDEN