3 av 5 rogalendinger hadde svart ja til utendørs sex

Kvinner mellom 25 og 34 år er de som er mest gira på sex i naturen.

Publisert:
Nesten alle de som har prøvd å ha sex ute i det fri, sier de vil gjøre det igjen.

– Ingen overraskelser her! Mitt inntrykk av Rogaland er at det er åpne folk, sier Tonje W. Olsen, nettredaktør hos Nytelse.no, som står bak undersøkelsen.

1000 personer deltok i undersøkelsen på landsbasis. Vestfoldingene er særlig villige til å ta seg en runde i det fri, mens Rogaland stikker av med tredjeplassen.

Skogen, stranden eller en fjelltopp?

Kvinner mellom 25 og 34 år er de som er mest gira på sex i naturen. Når de blir bedt om å fortelle hva som er årsaken til hvorfor, svarer kvinnene blant annet at de eller partneren tenner på det, de syntes det er spennende å kunne bli oppdaget, de vil prøve noe nytt eller at de lar seg rive med når sexlysten byr seg.

Favorittstedene å ha sex på er skogen, stranden eller en fjelltopp, mens ute i en båt virker minst fristende.

Det har gitt mersmak blant de som allerede har prøvd sex i det fri. Faktisk er det bare 1,8 prosent som ikke kunne tenke seg å gjøre det igjen, fordi de syntes sex innendørs er mer praktisk

Tonje W. Olsen, nettredaktør hos Nytelse.no, opplever at rogalendinger flest er åpne for å snakke om sex.

Av de som sier at de ikke har hatt sex utendørs, sier 50 prosent at årsaken er at sjansen rett og slett ikke har bydd seg.

Usjenerte naturglade rogalendinger

– Med stor fare for å sette noen i bås så vil jeg si at disse tallene i stor grad gjenspeiler det jeg ser ellers når det kommer til seksualitet. De fylkene som «scorer høyt» i denne undersøkelsen er også steder vi har veldig mye kunder, det er disse som er åpne for å teste nye ting og det er kanskje disse som er mest åpne for å snakke om det også, forteller Olsen.

Hun erfarer at rogalendinger flest er av den åpne typen.

– Når en rogalending kontakter meg så vet jeg at det blir en fin og åpen samtale hvor vi begge lærer noe. Jeg ser også at vi har mye kunder i området og jeg vet at gjennomsnitts-rogalendingen ikke er en sjenert type og det elsker jeg!

– Og dere har jo nydelig natur, så dere er vel generelt mer ute enn mange andre, legger hun til.

Publisert:

Flere og flere damer i dørå

Har du merket det? Det blir nemlig flere og flere damer på byen som passer på.

Oppdatert: