Aktuelt

Kan være slutt på kenguru- og krokodillekjøtt i Pedersgata

– Jeg er en god kokk, men ikke like god på det administrative, sier mannen bak Dundee take away.

Publisert:

  • Janne Håland

Nå er det åpent for at nye folk kan overta hjørnelokalene i Pedersgata. FOTO: Janne Håland

Australieren Allan Kininmont startet sin drøm i Pedersgata 55 for snart halvannet år siden. På menyen står blant annet kenguru- og krokodillekjøtt, og han har også fått skryt for laktose- og glutenfrie retter.

Nå kan det likevel snart være slutt på at siddiser kan få kjøpt australsk mat i byen.

– Det er for mye arbeid, rett og slett. Jeg er en god kokk, men ikke like god på det administrative. Papirarbeid , markedsføring og sånn. Og det er omtrent 60 prosent av jobben, sier Kininmont.

Følg Byas.no på Instagram!

Utenfor butikken og i vinduene henger skilt om at lokalene nå kan kjøpes eller leies. Kininmont er også åpen for å fortsette som kokk i en overgangsfase, hvis nye eiere ønsker å videreføre konseptet.

Allan Kininmont liker fortsatt å lage mat, men orker ikke papirarbeidet i tillegg. FOTO: Janne Håland

Sa opp jobben

Han er likevel i godt humør.

– Sjappa går bra, det er ikke det. Det er bare for mye stress og arbeid for én person.

  • LES OGSÅ: Mens noen vurderer stenge dørene, åpner andre i Pedersgata.

Før han startet opp i Pedersgata, sa Kininmont opp jobben i kommunen.

– Jeg jobbet i 14 år med rusavhengige og psykisk utviklingshemmede, og går gjerne tilbake til det.

Mange har meldt sin interesse for hjørnelokalene, ifølge Kininmont.

– Det blir spennende å se hvem som overtar.

MER FRA BYAS:

LES MER:

Her kommer over 700 typer smågodt!

LES MER:

Mindreårige kunne enkelt få tak i alkohol på fotball-arrangement

LES MER:

De vant Idol, men hva skjedde så?

LES MER:

Gir Utopia-festivalen prikker for skjenkebrudd

Publisert:

  1. Restaurant
  2. Stavanger
  3. Sandnes

Skal bygge om lokale i Pedersgata til ny restaurant

Restauranten K2 skal binde sentrum og østre bydel tettere sammen. Den skal åpne innen sommeren neste år.

Publisert:

  • Håvard Tanche-Larsen Knutsen

Relaterte artikler

  1. AKTUELT
    Pedersgata skal få ny restaurant og take away
    2 ÅR SIDEN
  2. AKTUELT
    Italienere åpner nytt pizza-sted i Pedersgata
    10 MÅNEDER SIDEN
  3. AKTUELT
    Pedersgata blir enveiskjørt: – Små endringer kan få store konsekvenser
    10 MÅNEDER SIDEN
  4. AKTUELT
    Bellies åpner i Pedersgata: – Utfordringen er å få gjestene hit, maten har jeg klokkertro på
    9 MÅNEDER SIDEN
  5. AKTUELT
    Tidligere Zouq-gründer starter ny pakistansk take away
    2 ÅR SIDEN
  6. AKTUELT
    Nikolai (25) fra Austre Åmøy er Norges beste baker
    2 ÅR SIDEN