Pangstart for The Shack-gutta: Solgte én burger i minuttet tre dager på rad
1789 burgere ble solgt hos The Shack i helga. Pluss 260 kilo pommes frites!
\- Vi har allerede fått vår første forespørsel om å lage hamburgere for et bryllup på 100 mann. Tenk det! Burgere i et bryllup!
Gunnar Ellingsen er strålende fornøyd etter en åpningshelg av det imponerende slaget for burger- og ribs-restauranten The Shack.
Solgte 200 kilo pommes frites
Fra startskuddet gikk klokken 11.00 fredag formiddag, til søndag kveld, solgte The Shack ganske nøyaktig 1789 burgere.
Fordelt på tre dager, med elleve åpningstimer hver, tilsvarer det rundt regnet en burger i minuttet.
\- Og mer enn det tror jeg ikke det var fysisk mulig for oss å lage. Interessen var helt sinnsyk, sier Kenneth Pedersen.
Mange av ansiktene så vi igjen flere ganger. Noen var nok innom tre-fire ganger!
\- Vi regnet med en del pågang, og hadde kjøpt inn 2500 burgere på forhånd. Egentlig skulle de vare i to uker, men nesten alle forsvant jo, fortsetter han.
**Det spørs om The Shack serverer burgere med piffi. Fair det.
Men vet du hva piffi faktisk inneholder
?**
- I tillegg skriver dere på Facebook at dere solgte 160 kilo pommes frites?
\- Ja. Eller, det var mer! Faktisk 260! På et tidspunkt gikk vi tom for fries, men da hørte vi at folk stakk ned på McDonalds og kjøpte pommes frites, før de kom til oss og kjøpte burgere, sier Rune Ludvigsen og ler han også.
\- Tenk det! Et kvart tonn fries, fortsetter Gunnar, og legger til at han så flere av kundene gikk igjen over helgen.
\- Noen var innom tre-fire ganger!
- Hvordan var fordelingen i salg av burgere, ribs og kylling?
\- Omtrent 80 prosent av det vi solgte var nok burgere, men vi kunne nok solgt enda flere av både ribs og kyllingene, hadde vi hatt mer igjen. Vi ble rett og slett utsolgt, sier Kenneth.
**Glad i take away?
Snart åpner også Los Tacos i Stavanger
!**
Snickersmilkshake en hit
Mandag holder The Shack stengt, rett og slett for å finjustere maskineriet og endre på det nødvendigste.
\- Fordi pågangen var så stor klarte vi ikke å få orden på alt underveis. Derfor holder vi stengt i dag, for å fikse opp i det.
Vi hadde ikke trodd snickersmilkshaken skulle bli så populær. Blenderen har gått varm hele helga.
- Som for eksempel?
\- Vi sleit litt med spareribsene. De ble gode, men de måtte ligge litt lengre i grillen enn vi hadde trodd på forhånd. Det ga et lite etterslep.
- Noen overraskelser?
\- Ja, vi hadde ikke trodd at snickersmilkshaken skulle være så populær, men blenderen har gått varm hele helga.
**Mange av burgerne hos The Shack serveres med bacon.
Her er 13 fantastiske bacon-retter du neppe ser der med det første
!**
5 mest solgte
Siden vi først var innom, sjekket vi like godt topplista med det samme. Her er de fem mest solgte The Shack-burgerne åpningshelga:
1. Mr. Cheese
2. Mr. BBQ
3. Mr. Explosion
4. Mr. Bombay
5. Mr. Blue
Sjekk også ut restaurantanmeldelsene på Byas.no.
Anmeldelse av The Shack: Lett å forstå hvorfor køen er så lang
Geografisk sett ligger The Shack rett i nærheten av en annen burgertilbyder. Smaksmessig er de på forskjellige kloder.
- AV: Kine Hult
Relaterte artikler
- AKTUELTDette er #byasbeste takeaway!8 ÅR SIDEN
- AKTUELTThe Shack-gründerne: – Dette hadde vi aldri sett for oss da vi startet6 ÅR SIDEN
- AKTUELTNå har The Shack åpnet det tredje burgerstedet - denne gang i Stavanger7 ÅR SIDEN
- AKTUELTThe Shack åpner på Madla - og røper Norges-planer4 ÅR SIDEN
- AKTUELTÅpner helt ny type hurtigmat-restaurant på Mariero8 ÅR SIDEN
- AKTUELTHer får du bra burger til en billig penge7 ÅR SIDEN