Aktuelt

Rebusløp på Campus: – Aaaah, faen!

Det var blant annet båtlaging, dart, og voksing av armhuler og veiviser folk måtte gjennom på årets rebusløp. KRSby tok tempen – og jammen var det god stemning!

Publisert:
  • Damares Stenbakk
Når man vokses "ufrivillig" blir det fort et par gloser. Alle foto: Damares Stenbakk

– Vi har ladet opp hele uka. Det er jo dette vi har gledet oss til!, sier lagkaptein og fadder Tor Kristian Ødegaard smilende. En av gruppemedlemmene smiler og ler med.

IMG_5143 Tor Kristian (t.h), med en lagkamerat, digger det årlige rebusløpet på Campus. I år har han utpekt seg selv som motivator for gruppa.
Globalmix \#TeamGlobalmix. – Navnet er på grunn av at vi går utviklingsstudier. Og fordi vi skal redde verden!, forklarer Ødegaard.

Og gruppa satser på å vinne og ser frem til å ha det fett.

– Vi har tenkt til å gi jernet og yte 100 % på hver post, og pleie samholdet i gruppa, ha ha.

Rekordmange påmeldte

Ingrid Jakobsen, en av arrangørene for årets rebus, er storfornøyd med oppmøttet. Ingrid Jakobsen, en av arrangørene for årets rebus, er storfornøyd med oppmøttet.

Ingrid innrømmer at de har vært ganske så kreative med rebusløpet i år.

– Når de må gjennom Stiften blir det mye musikk, så klart. Og på plenen må de teste styrken sin på noen musikalske instrumenter. Det blir mye morsomt og fokus på lagarbeid nå som vi er i fadderuka, forteller hun.

Hun er også ganske fornøyd med oppmøttet, spesielt når det slo fjorårets rekord.

– Vi har hatt 15 påmeldte lag i år enn det vi hadde i fjor, så per nå har vi altså 65 påmeldte lag. Og i fjor hadde vi rekord, så det vil si at vi har slått rekorden vår igjen! Vi liker å se at det er mange som har lyst til å komme hit, sier hun fornøyd.

Action og nipler

Litt venting før det hele starter. Gode venner slår ihjel litt dødtid! Litt venting før det hele starter. Gode venner slår ihjel litt dødtid.
Gruppa "Rave to the grave" gjør seg klar til rebusen. Viktig å skille seg ut. Pluss i blokka for kreativitet. Gruppa «Rave to the grave» gjør seg klar til rebusen. Blir nok et pluss i blokka for kreativitet her, ja!
- Vi lagde navnet etter ravepartyet, sier gruppa. – Vi lagde navnet «Rave to the grave» etter ravepartyet, forklarer jentene i gruppa.
Ready for rave and rebus! Ready for rave and rebus!
Sprekt Sprek ungdom 😉
Ekstrapoeng for litt pupp. #TeamLine Ekstrapoeng for litt pupp. #TeamLine
"Globalmix" viste sine indre krigere da de spilte Lacrosse, den første posten de startet med. «Globalmix» viste sine indre krigere da de spilte Lacrosse, som var den første posten de startet med.
Her tegnes det ting i ansiktet man forbinder med byen man er fra. - Du er jo fra Notodden! Skal jeg skrive råner?, spør Tor Kristian til en i gruppa. Her tegnes det ting i ansiktet man forbinder med byen man er fra. – Du er jo fra Notodden! Skal jeg skrive råner?, spør Tor Kristian til en jente i gruppa.
Post nummer to var dart, og #TeamRaveToTheGrave klarte seg ganske greit. \#TeamRaveToTheGrave klarte seg ganske greit på posten med dart.
Hakuna Matata for #TeamSimba! Hakuna Matata for #TeamSimba!
Neste post var litt vanskeligere - her måtte de kreative hjernecellene jobbe litt! #TeamLine jobber på spreng og har bare fem minutter på seg til å lage en båt. Neste post var litt vanskeligere – her måtte de kreative hjernecellene jobbe litt! #TeamLine jobber på spreng og har bare fem minutter på seg til å lage en båt.
Full jubel da Lines gruppe klarte å få båten til å flyte i vannet - poeng! Teamwork is dreamwork? Full jubel da Lines gruppe klarte å få båten til å flyte i vannet. Teamwork is dreamwork?
Denne posten var kanskje ikke fult så hyggelig for nedre del til denne karen. Men han tok en for laget! #TeamMeanGirls Denne posten var kanskje ikke fult så hyggelig for den nedre delen (se: veiviser) til denne karen. Men han tok en for laget! #TeamMeanGirls
En fra #TeamSpybrua som synes voksing var kanskje litt verre enn de trodde. Auda! En fra #TeamSpybrua som synes voksing var kanskje litt verre enn de trodde. Auda!
1 .... 2 .... 1 …. 2 ….
... 3! Auch. Alt for å vinne? … 3! Auch. Hva gjør man ikke for litt ekstrapoeng? Like modig som gruppenavnet da. #TeamSimba
Publisert:

Rebusløpet: – Ofrer flauhet og helsa

Stiftens rebusløp er i gang, og rekordmange lag har meldt seg på.

Publisert: