Svensk mega-DJ til Utopia

Den verdensberømte DJen , Sebastian Ingrosso vil være en av headlinerne under årets Utopia.

Oppdatert:
Sebastian Ingrosso spilte live på hotellet Ushuaia Ibiza i Ibiza 2013.

I tillegg til en suksessfull solokarriere, har Ingrosso gjort seg kjent verden over som medlem av duoen Axwell /\ Ingrosso, og som en tredjedel av gruppen Swedish House Mafia.

– Det er fantastisk å få kunne presentere Sebastian Ingrosso til Utopia 2019! Han er en av de absolutt ledende DJene i verden de siste ti årene og har for vane å headline noen av verdens største festivaler, klubber og scener enten som trio via Swedish House Mafia, som duo via Axwell /\ Ingrosso eller alene som Sebastian Ingrosso, sier festivalsjef Espen Yung Svendsen i en pressemelding.

Størst suksess har Ingrosso hatt med Swedish House Mafia, som han dannet sammen med Axwell og Steve Angello, og som sto for en rekke EDM-hits fra 2010. Noen av de mest kjente låtene er «Save The World», «Antidote», «Greyhound» og «Don’t You Worry Child».

Svensken har også gitt ut låter med David Guetta, og kom i 2009 på 25. plass på DJ Mags topp hundre-liste over største DJs i verden. Han har gitt ut en rekke sololåter, blant annet med Alesso. Axwell /\ Ingrosso har også markert seg som en superduo, med låter som «Sun Is Shining», «Dreamer», «I Love You» og «More Than You Know».

– Det er en hinsides hit-rekke Ingrosso har vært med å skape, og på Utopia kommer det til å bli den ene hiten etter den andre. Ingrosso er også kjent for å være enorm live og kommer garantert til å lage en av tidenes festkvelder i Stavanger, sier Svendsen.

Nå skal Ingrosso dele Utopia-scenen med blant annet Karpe, Dagny, Postgirobygget, Zara Larsson og Unge Ferrari. Festivalen går av stabelen 23–24 august i amfiet utenfor Stavanger Konserthus.

MER OM UTOPIA 2019:

LES MER:

Sommer- og god stemning-generalene kommer til Utopia

LES MER:

Spilte for et fullsatt konserthus i fjor, nå kommer han tilbake

LES MER:

Dagny kommer til Utopia 2019

Publisert:
Oppdatert:

Svensk super-DJ bekreftet til Utopia

Otto Knows kommer til Utopia-festivalen.

Oppdatert: