Dette blir den nye hovedkarakteren i siste sesong av SKAM

Sana Bakkoush blir hovedkarakteren i sesong fire.

Oppdatert:
Skam er snart tilbake på skjermen, med ny hovedperson. Foto: NRK

I dag ble endelig et nytt SKAM-klipp lagt ut skam.p3.no. Klippet, som er det første siden tredje sesong ble avsluttet i desember 2016, avslører sesongens hovedkarakter, og at fjerde sesong blir den siste sesongen av tv-suksessen SKAM.

Sana Bakkoush, spilt av Iman Meskini, har vært med i de tre første sesongene, men fremover blir det større fokus på den hijabkledte rollekarakteren.

Ut fra det nye klippet å dømme, holder Even og Isak fortsatt sammen. Første klipp fra den nye sesongen slippes mandag klokka 13.28. Dette betyr trolig at første lineære SKAM-episode slippes fredag 14. april.

Fjerde og siste sesong

Etter mange konspirasjoner om hvem fjerde sesongs hovedkarakter skal være, avslører NRK i dag at det blir Sana. I slutten av det ferske klippet, fokuserer kameraet på rollekarakteren Sana, før navnet hennes vises i versaler.

Skjermbilde: NRK.

Håkon Moslet i NRK bekrefter til VG at fjerde sesong blir den siste i SKAM-serien.

– Det har vært en ekstremsport å lage «Skam» med et utrolig dedikert team som jobber 24-7 med høye kvalitetskrav. Det har vært naturlig for serieskaper Julie Andem å runde av nå, sier Moslet til avisen.

SKAM-skaper Julie Andem har lagt ut en hilsen på sin instagram, hvor hun blant annet forteller hvor stor pris hun setter på fansen.

Publisert:
Oppdatert:

Ingen kan visst mer om SKAM enn denne gjengen

Quiz-laget «Å lø» hadde stålkontroll på detaljene da KRSby utfordret byens SKAM-eksperter til konkurranse på Teateret.

Oppdatert: