To nye navn klare for Utopia

Stavangerkameratene og Travelle er siste navn på Utopia-plakaten.

Oppdatert:
Musikksjangeren på Utopia er mer blandet enn før. Nå har både Stavangerkameratene og Travelle meldt ankomst til festivalen.

Utopia er i godt driv om dagen, og har varslet nye artister som kommer til festivalen på løpende bånd denne uka.

Tidligere ble det klart at den lokale helten Isah kommer. Nå melder også Stavangerkameratene og Travelle ankomst til amfiet utenfor Stavanger Konserthust i august.

Stavangerkameratene

Det kommer til å bli tidenes allsangstemning når Stavangerkameratene entrer scenen lørdag 24. august, skriver Utopia i en pressemelding. Vi tviler ikke!

Kjartan Salvesen, Tommy Fredvang, Glenn Lyse og Ole Alexander Mæland tar nok med seg hits som «Bare så du vett det» og «Vekk meg opp». Ikke helt Kygo, men ifølge festivalsjef Espen Svendsen er årets festival litt annerledes:

– I likhet med de andre store musikkfestivalene i Norge, opplever også Utopia et slags generasjonsskifte der musikksjanger er mer blandet enn før. Utopia er opptatt av mangfold og skal være en festival som skaper magiske øyeblikk for publikum og artister; hvor folk kan få være hvem de vil og treffe hverandre på tvers av sjangre og bakgrunn og skape opplevelser sammen. Og nettopp det tror vi Stavangerkameratene vil få til, sier han i en pressemelding.

Travelle

Direkte ifra Jørpeland, kommer Travelle - aka Kristoffer Björntvedt.

– Vi er stolt over å kunne presentere regionens best skjulte skatt, skriver Utopia i pressemeldingen.

– Travelle har vært en favoritt hos oss lenge. Det er en ganske utrolig historie hvor han nesten ut av ingenting havnet som #1 på Spotify Top 50 Viral! Han definerer mye av det som er den «nye vinen» i musikkverden og utvikler seg sammen med musikken og er litt i samme bane som Post Malone og andre trap-sjangeren, men fremdeles noe helt eget grunnet sin variasjon», sier festivalsjefen i pressemeldingen.

Svendsen er ekstra stolt over å presentere lokale navn på Utopia-plakaten:

– For oss er det en stor glede å ha slike hjemvendte sønner som Travelle på Utopia. Tidligere i uken slapp vi Isah som er litt av det samme. Vi ønsker dem alltid velkommen hjem igjen til regionen hvor vi mener de hører hjemme, så kanskje de får sett at Stavanger er et sted de ønsker å utvikle musikken videre på lang sikt. Dette er en del av Utopias rolle og det er vi stolt over at vi kan prøve å bidra til, selv om det ikke alltid skjer.

Disse kommer også

Andre artister som har meldt sin ankomst til Utopia 23.-24. august er disse:

  • Zara Larsson
  • Karpe
  • Sebastian Ingrosso
  • Dagny
  • Unge Ferrari
  • Postgirobygget
  • SKAAR
  • Kjartan Lauritzen
  • Isah

Totalt skal over 20 artister bli annonsert i løpet av våren og sommeren, og denne uka skal Utopia slippe regionale artister i vidt forskjellige sjangre løpende.

Publisert:
Oppdatert:

Flere DJer bekreftet til Utopia

Regionale produsenter og DJer får egen scene på VIP-området under årets festival.

Oppdatert: