– Utradisjonelt å åpne et tatoveringsstudio på et kjøpesenter

Man finner det meste, unntatt tatoveringer, på Sørlandssenteret. Mandag blir det en endring på det.

Publisert:
Eier og daglig leder Allan Nordbø ved Urban Art Tattoo & Piercing. Alle bilder: Magnus Nødland Skogedal

– Jeg har alltid hatt lyst til å åpne et tatoveringsstudio her på senteret, så det er spennende at vi faktisk har fått dette til, sier Allan Nordbø.

Nå kommer “hår-tatoveringer”

Slik ser det ut inni en av tatoveringsbåsene. Slik ser det ut inni en av tatoveringsbåsene.

– Veldig utradisjonelt

Han er eier og daglig leder av Urban Art Tattoo & Piercing, som i to og et halvt år har holdt i i Grimstad. 15. april stengte de dørene der, og flyttet inn på Sørlandssenteret.

– Det er veldig utradisjonelt å åpne et tatoveringsstudio på et kjøpesenter, og ikke vanlig at en senterledelse tenker på å knytte seg til en næring som vår. Det er flott å kunne være med å bryte ned fordommer, sier Allan.

Studioet leier lokaler ved Oktanten. Tre tatovører, en lærling og en butikkansatt skal jobbe der, og Allan er klar på at kundene kan forvente profesjonalitet.

Strandpraten: Hvorfor har du tatovering?

Det er totalt fem båser langs veggen, og sofaer hvor kunder kan vente. Det er totalt fem båser langs veggen, og sofaer hvor kunder kan vente.

Ikke en «sjappe»

– Både det vi leverer og hvordan det ser ut i vårt studio er veldig viktig for oss. Dette er ikke en «tattoosjappe», men et profesjonelt studio. Det er mer sofistikert, sier han.

– Sørlandssenteret er et senter for hele familien. Hvordan tror du din kundegruppe vil endre seg ved å ha studio her?

– Jeg tror vi kommer til å få mange yngre kunder som ønsker piercingsmykker. Vi har som mål å ha Sørlandets største utvalg, sier eieren.

Sophie Elise skal spille på Skral

Et moderne tatoveringsstudio har også en del digitalt utstyr, som pcer og tegnebrett. Et moderne tatoveringsstudio har også en del digitalt utstyr, som pcer og digitale tegnebrett.

– Vil berike senteret

Både i Sarpsborg

LES MER:

og i Sandnes

har tatoveringsstudioer åpnet på kjøpesentre, men det er langt fra vanlig.

– Det er selvfølgelig dyrere for oss å ha lokalet her enn i Grimstad, men slik vi ser det så får vi mer for pengene her. Det er flere folk, og vi får også ta del i en mye større markedsføring enn tidligere. Alt er tilrettelagt på en helt annen måte, som gjør det lettere for oss å jobbe, sier Allan.

Senterleder Ruben Storevold gleder seg til åpningen på mandag.

– Vi er opptatt av å ha unike leietagere, og synes det er spennende å kunne ha et tatoveringsstudio hos oss. Det vil berike senteret, sier han.

Milepæl for byens eneste brygghus

Godt rykte

Storevold er klar på at ikke hvem som helst får åpne på hans senter.

– Vi er nøye på hvem vi tar inn. Allan har opparbeidet seg et godt rykte i bransjen og har lang erfaring, i tillegg til en god kundekrets, sier senterlederen.

Nå gleder Allan seg til åpning førstkommende mandag klokka 10.

– Det blir både Oreo-kake og Panna Cotta, smiler en fornøyd daglig leder.

Publisert:

Kyle (20) åpner tatoveringsstudio i to måneder

Til høsten skal tatoveringsartisten «Kyle The Kid» på verdensturné i ett år. Men først skal han åpne sitt eget tatoveringsstudio på Sørlandssenteret.

Publisert: