Kanelsnurren står nå klar i østre bydel

Keen på en skillingsbolle? Nå har Kanelsnurren Øst åpnet dørene for å ta imot kaffe- og bakverkentusiaster på Storhaug.

Publisert:
På dette hjørnet holder Kanelsnurren Øst til.

– Litt konkurranse er bare sunt!

Det sier butikksjef for de to Kanelsnurrene som holder til i sentrum, Lilly Bogstrand. Hun er til stede på Kanelsnurren Øst for å hjelpe til med åpningsprosessen.

Kanelsnurren Øst er plassert midt i smørøyet i østre bydel, omringet av andre kafeer og spisesteder som Ostehuset Øst og Fermenten - men at det er litt konkurranse, er ikke noe problem for nyinnflytterne.

– Når det skjer flere ting i området her, kommer det og flere folk, og det er bare bra for alle, sier Bogstrand til Byas.

Håper på uteservering

Det er godt med rom inne på kafeen!

Kanelsnurrens nye lokaler er et av de større når det gjelder areal, men de tilbyr rundt like mange sitteplasser inne som resten. Det har tatt i overkant av en måned å få alt klart, og responsen siden åpningen på tirsdag har vært god.

– Folk har spurt en stund når vi blir klare for åpning her, og det har vært veldig positiv respons! Det håper vi fortsetter, sier Bogstrand.

Neste steg blir å søke om uteservering.

– Det er veldig fint utenfor her med tanke på hvordan sola faller mot sommeren, så det kan bli en god plass å sitte, sier butikksjefen.

Planlegger å utvide

Lilly Bogstrand (t.v.) er på plass for å hjelpe Kanelsnurren Østs butikksjef Veronica Kråkenes og resten av de ansatte i oppstarten.

I november i fjor ble det kjent at Kanelsnurren skulle åpne i Ryfylkegata, som er blitt deres sjette kafé i regionen. De andre utsalgsstedene holder til på Arneageren, i Verksgata, Langgata i Sandnes, Kvadrat og Amfi Madla.

Men, utvidelsen stopper ikke her.

– Det er flere Kanelsnurrer planlagt for Stavanger de neste årene. Det blir mest sannsynlig én til i år i hvert fall, forteller Bogstrand.

– Tenker dere på å utvide utenfor regionen?

– Det er nok planen på lengre sikt, men foreløpig er det ikke noe planlagt utenfor Stavanger og Sandnes.

MER FRA BYAS:

LES MER:

Planen var at restauranten skulle åpne jula 2017. Nå er den endelig klar.

LES MER:

7 studentvennlige kafeer i Stavanger

LES MER:

Nytt selskap satser på levering av take away i Stavanger

Publisert:

Flere Stavanger-kafeer kaster askebegrene på uteserveringen

69 prosent av det norske folk ønsker røykfri uteservering, viser Kreftforeningens Omverdenundersøkelse fra 2018. Nå blir flere av Stavangers uteserveringer røykfrie.

Oppdatert: