Nå åpner det første av tre spisesteder i dette nybygget
Tre spisesteder skal inn i det nye bygget i Pedersgata. Først ut er Fly Chicken som åpnet allerede i dag, torsdag.
– Det er klart vi er spente. Det er en populær gate og en del konkurranse, men vi er veldig fornøyde med både plasseringen vår og det vi kan tilby, sier daglig leder ved Fly Chicken i Pedersgata, Ahmad Lyka.
Han har nylig gjennomført opplæring av nyansatte. I lokalet er også flere andre representanter fra kjeden, som hjelper til med å legge siste hånd på verket.
– Det handler om å gjøre alt klart. Gå gjennom rutiner og menyer, selve finpussen, forteller driftssjef Hans Rabben.
Kylling og arkadespill
Dette blir selskapets niende restaurant i landet, den første i Stavanger.
Hovedingrediensen på menyen er fritert kylling. Den kan du få i for eksempel brioche eller croissant, eller som rene kyllingvinger eller lår. Maten kan du selvsagt ta med deg som take away, men det er nok av sitteplasser om du ønsker å bli værende.
Pedersgatas første kaffebar: Vil samle hele verden på åtte kvadratmeter
Nå har butikker og spisesteder kuttet ut plasten, men kundene liker ikke alternativene
Da kan du også prøve deg på arkadespillene i lokalet.
– Dette er noe vi har i de aller fleste butikkene våre. Vi lever litt i drømmen om 90-tallet fortsatt og synes det er stilig å kunne tilby noe litt annerledes, forklarer Rabben.
Flere er på flyttefot
Fly Chicken er imidlertid ikke alene om å flytte inn det nye bygget i Pedersgata.
Byas har tidligere nevnt at både Mano og Yips flytter fra sine nåværende lokaler og inn i nybygget.
Daglig leder i Yips, Tore Erevik, var tidsoptimist i juli og hadde et håp om å komme på plass i månedsskiftet september/oktober. I dag spår han Yips-åpning i siste halvdel av oktober.
– Det nærmer seg og vi gleder oss. Det er lys i enden av tunnelen nå, sier Erevik til Byas.
Kjent artist, Fargegata-aktør og tidligere Viking-spiller vil starte kafé og bar
Indisk «spøkelseskjøkken» har åpnet innerst i Dokkgata
I slutten av september kommer det en tekniker fra Italia til Stavanger for å hjelpe til med å flytte Manos store pizzaovn. Bare det å ta ovnen fra hverandre og sette den sammen igjen, vil ta fire dager.
– Så blir det nyåpning den 1. oktober, bekrefter restaurantsjef ved Mano, Aleksandar Vujić.
Nytt spisested åpner i Pedersgata: – Skal være et sted folk vil henge
Snart åpner et nytt spisested i nybygde Pedersgata 9, og gründerparet fra Oslo håper at Stavanger-innbyggerne er fysen på fritert kylling.
Relaterte artikler
- AKTUELTStorfornøyd etter åpningen i Stavanger: Åpner enda et spisested på Nord-Jæren2 ÅR SIDEN
- AKTUELTTil høsten flytter Yips inn i nye lokaler2 ÅR SIDEN
- AKTUELTOverskudd og nye lokaler for Yips, men hva med åpningsdatoen?2 ÅR SIDEN
- AKTUELTDette skal inn i de gamle Yips-lokalene i Pedersgata2 ÅR SIDEN
- AKTUELT19 spisesteder som åpnet i Stavanger og Sandnes i fjor2 ÅR SIDEN
- AKTUELTÅpner nytt sushikonsept under 150-ugå: Kommer også snart til Stavanger2 ÅR SIDEN