Birkenes-jente på «Farmen»: – Tror de er litt forelsket i hverandre

Birkenes-jenta Amalie Snøløs (21) forsvinner støtt og stadig på "bærtur" sammen med Mats Beylergaard Brennemo (28) på «Farmen»-gården.

Publisert:
 Mats Beylergaard Brennemo og Amalie Snøløs trives godt i hverandres selskap. Er dette årets Farmen-par?

13. sesong av den populære realityserien går sin seiersgang på TV 2-skjermene tre kvelder i uka. Og det er følelser og forelskelse i lufta!

– Mats og Amalie har nok en liten greie på gang, tror jeg. De er støtt og stadig på "bærtur", selv om det ikke finnes bær noe som helst sted, for det har jeg lett etter selv. Jeg tror de er litt forelsket i hverandre, i alle fall betatt. De er veldig søte sammen, så det hadde vært veldig hyggelig. Jeg synes sånn "løøøve" er fint innpå her, sa Farmen-deltaker Eunike Hoksrød (39), i onsdagens episode.

LES MER:

Først ble bryllupet avlyst - nå dropper hun «Skal vi danse»

LES MER:

Alf Morten tar opp kampen mot Hollywood

Amalie Snøløs.

Kom inn som singel

Amalie Snøløs er bare 21, men har i flere år spilt fotball på høyt nivå i Amazon Grimstad og i porsgrunnsklubben Urædd. Før hun kom inn på gården, som ligger i Raet nasjonalpark utenfor Arendal, fortalte hun at hun var singel.

– Jeg har vært singel en god stund, og tenker å la det forbli slik. Ikke har jeg lyst til å finne kjærligheten på «Farmen», heller. Men altså, man vet jo aldri, sa hun til Dagbladet før innspillingen startet.

Etter tre år i Porsgrunn, flyttet hun hjem til Birkenes før innspillingen startet. På gården har jenta, som tidligere har vært med i Miss Universe Norway, funnet noe å "hvile" øynene på.

Årets Farmen-deltakere.
LES MER:

Kristiansandskjendis i «Farmen Kjendis»

LES MER:

Ingen hårvask hos Cutters - bransjen river seg i håret

– Det er ikke dumt å ha noe fint å hvile øynene på, det er flott det, sa hun i en tidligere Farmen-episode da hun snakket om Mats Beylergaard Brennemo, som for øvrig er ukas storbonde.

– Veldig fint å jobbe med Amalie

– Det er veldig fint å jobbe med Amalie. Vi kommer godt overens, så det er en veldig fin dag, sier Mats, mens Birkenes-jenta hamrer spikeren inn i en gjerdestolpen. Selv er han håndlanger og tilskuer. Hva synes så Amalie om Mats?

Mats Brennemo.

– Mats er en veldig jovial type. Han er dritmorsom og jeg ler sykt mye, samtidig har han et stort hjerte. Han er en veldig ærlig fyr og han har mye mer å by på enn det mange tror. Jeg er blitt veldig glad i Mats på den korte tiden vi har vært her, faktisk, sa hun i onsdagens episode.

– Egentlig litt livsfarlige disse greiene

Fortsatt ikke overbevist om at det er følelser på gang?

Da Mats skulle velge førstekjempe onsdag, sa han følgende om Farmen-venninnen:

– Amalie, du er en grepa dame som hjelper til der til det trengs. Du kan egentlig alt. Egentlig litt livsfarlige disse greiene, her. Tusen takk. Fortsett med det.

– Ja, svarte hun. – Du skjønner det, fortsatte Mats, før Amalie rødmet og så ned.

LES MER:

Slik lager du digg mat på stramt budsjett

LES MER:

UiA frykter spredning av informasjon - innfører krav om pin-kode

Amalie Snøløs fra Birkeland og Farmen-programleder Gaute Grøtta Grav.

– Jeg skal vinne!

KRSby har forsøkt å komme i kontakt med Amalie Snøløs torsdag, men all den tid innspillingen fortsatt pågår, så er ikke det så lett. Agderposten har snakket med flere av 21-åringens venninner. De mener at Birkenes-jenta kommer langt.

– Hun er en som gir alt. Hun kommer ikke til å gi seg! Hun har sine meninger og er veldig flink til å diskutere. Og himla bestemt, sier Kamilla Aabel, som er barndomsvenninne og tidligere lagkamerat med Amalie. Og kanskje vinner hun?

I et videointervju på Farmens nettsider er hun tydelig: – Jeg skal vinne!

Publisert:

Husker du disse sakene fra oktober?

Publisert: