Nå kommer Cutters til Stavanger sentrum

Fredag åpner Cutters i den gamle Accessorize-butikken.

Publisert:
Cutters åpner i Søregata 11.

– Vi gleder oss veldig, sier medgründer og markedssjef i Cutters, Lasse Smedsvig.

Fredag åpner Cutters sin fjerde salong i Stavanger/Sandnes-området. Smedsvig forteller at flere har etterlyst en salong i Stavanger sentrum.

Cutters-konseptet er enkelt - klippen ikke skal ta mer enn 15 minutter, fastprisen er 299 kroner og det er ingen timebestilling.

Har de en ledig stol, så får du klippet deg med en gang. De vasker ikke håret og tilbyr ikke kjemisk behandling som eksempelvis farging.

Smedsvig sier at konseptet ser ut til å ha slått an.

– Vi har truffet en nerve, sier han.

Følg Byas.no på Instagram!

Salongen har vært etterlengtet i Stavanger, ifølge medgründer Lasse Smedsvig.

Enorm vekst

At Cutters har hatt en enorm vekst siden 2015, er det ingen tvil om.

Cutters har drevet siden 2015, og omsetningen samme år var 177.000. Det ga negativt resultat før skatt på 116.000 kroner, men så snudde det.

I 2016 var omsetningen på over 10 millioner kroner, dette ga et resultat på 1,2 millioner kroner før skatt. Året etter omsatte Cutters AS for over 67 millioner kroner, og dette ga et resultat på 601.000 kroner før skatt.

Tallene er hentet fra regnskapnettstedet Proff.

Lette etter lokale i Stavanger i to år

Smedsvig forteller at de har lett etter lokaler i Stavanger i over to år. Da det gamle Accessorize-lokalet dukket opp, snudde de seg fort rundt og «hoppet på det med en gang».

Byas fortalte i juli at Accessorize la ned driften i Søregata 11.

Oppussingen begynte de med i begynnelsen av måneden, og arbeidere har jobbet døgnet rundt for å få lokalet klart. Smedsvig vil ikke avsløre hvor mye de har brukt på oppussingen, men sier at det ikke har vært billig.

Cutters hadde lett etter riktig lokale i to år. Da det gamle Accessorize-lokalet dukket opp, heiv de seg rundt for å få tak i det.

Snart klart

Nå er det bare litt småting som gjenstår før salongen åpner fredag. Salongen tilbyr gratis klipp denne dagen, og Smedsvig gleder seg, men han tror det kan bli litt kø.

– Kom tidlig!

Publisert:

Rituals åpner i de gamle Nespresso-lokalene

19. september åpner Rituals Cosmetics sin tredje butikk i Stavanger-regionen.

Publisert: